Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lerarenkamer en kantoren Franciscusschool in Bladel voorzien van COREtec-vloeren

Een voorbeeld uit de praktijk. Houtwinkel Bladel heeft een COREtec®-vloer gelegd in de lerarenkamer en kantoren van de Franciscusschool in Bladel. Gekozen is voor de COREtec® Stone 1850. "Wij hebben goede ervaringen met de producten van COREtec®", steekt een woordvoerder van Houtwinkel Bladel de loftrompet. "Het aanbod biedt ons de mogelijkheid om voor al onze klanten een passende oplossing te bieden. Wij ervaren COREtec® als een betrouwbare partner en ook de producten zijn kwaliteit. Naast het brede en kwalitatief goede assortiment is COREtec® sterk in de commerciële ondersteuning en communicatie, iets wat we zeer belangrijk vinden in deze tijd."

Het kliksysteem van COREtec® maakt het ook voor de consument mogelijk om een vloer eventueel zelf te leggen. "Egaliseren en lijmen is niet meer van toepassing doordat deze lagen al verwerkt zijn in de vloeren.

Bovendien zijn de vloeren waterbestendig en geluidsabsorberend, iets wat deze producten onderscheid. Wij hebben liefde voor het assortiment van COREtec® en we adviseren dit graag aan onze klanten om samen uiteindelijk tot het beste en mooiste resultaat te komen. Het assortiment past ontzettend goed bij de identiteit van ons bedrijf", aldus Houtwinkel Bladel.
Directeur Schoofs van de Franciscusschool is op zijn beurt ook in zijn nopjes. "De vloer en het interieur zien er top uit en is nu makkelijk te onderhouden. Het lerarenkorps is tevreden over de renovatie."

Robbert Notten van Headlam, distributeur van COREtec® vloeren:  “De klant is zeer tevreden; Houtwinkel Bladel is dan ook een ware ambassadeur van onze vloeren."

Meer informatie:
USFLOORS
Textielstraat 20
8790 Waregem
www.coretecfloors.eu

Ook een renovatieproject achter de rug? Of er nog volop mee bezig? Stuur informatie (tekst en foto's) naar info@wonen360.nl en wie weet ziet u uw project terug op het best gelezen B2B-nieuwsplatform Wonen360.nl

Publicatiedatum: