Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In samenwerking met Nature @ Home

Beddenproducent creëert nieuw hoofdbord van kokos

Candia heeft in samenwerking met Nature @ Home een nieuw hoofdbord en hockers gemaakt. Het hoofdbord is gemaakt van kleine stukjes kokos, een natuurproduct dat goed past bij de bedden en matrassen van Candia.

Candia gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen in de bedden waaronder wol, katoen, kamelenwol, paardenhaar en kokos. Nature @ Home levert wandbekleding dat geïnspireerd is op de natuur. 

Het bedrijf en de geschiedenis
Candia Strom werd opgericht in 1973. De matrassen worden met de hand gemaakt in de eigen fabriek van 8.000 m² in Spata, vlakbij Athene. Hier zijn 120 specialisten werkzaam. De productiecapaciteit ligt op meer dan 120.000 matrassen per jaar.  

Candia Strom ontwikkelde in 1985 als eerste bedrijf in Griekenland een handgemaakt matras: Bodyfix. Sindsdien volgden er meerdere innovaties op het gebied van fabricage en organisatie, zoals de zelfstandige productie van de eigen bonnelveren. Daarnaast was Candia Strom het eerste ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerde bedrijf van Griekenland. Vandaag de dag worden meer dan 29 verschillende soorten gestoffeerde bedbodems gemaakt, aangevuld met een gloednieuwe beddenlijn die in samenwerking met de internationaal vermaarde ontwerper Sotiris Lazos tot stand is gekomen. 

Meer informatie:
Candia
info@candiastrom.nl
www.candiastrom.nl 
www.natureathome.eu

Publicatiedatum: