Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Landschoot presenteert nieuwe matrassen

Van Landschoot heeft op de VAKbeurs in De Woonindustrie twee nieuwe matrassen gelanceerd. Het gaat hierbij om de Hybrid 4000 en Amelia.
De Hybrid 4000 is met de zogeheten Combined Spring Technology. "Deze matras maakt deel uit van de Axelssøn collectie en is desgewenst ook leverbaar met zomer- en winterzijde door één zijde van het matras te voorzien van een Cool Touch tijk", laat Jos van Nieuwenhoven namens Van Landschoot weten. "Het matras Amelia is een pocketveermatras afgedekt met het comfortabele Pulse latex. De Amelia is leverbaar in vier hardheden. Voordeel hiervan is dat men voor een ander comfort niet snel hoeft over te stappen naar een andere matras die weer een ander 'verhaal' heeft", geeft Van Nieuwenhoven aan.

Hybride 4000
De kern van de Hybride 4000 matras biedt volgens de fabrikant een unieke combinatie van stabiel en actief slaapcomfort. "Het stabiele comfort van een volle schuimkern krijgt actieve ondersteuning dankzij de individuele veren. Bovendien zal de slaper profiteren van een verbeterde ventilatie die bij een gewone schuimmatras ongezien is. Warmte en vocht worden sneller verspreid door de matraskern heen dankzij de luchtdoorlatende celstructuur van hybride schuim en de ventilatiekanalen waarin de veren geplaatst worden."
De Hybride 4000 heeft geen harde zijkanten. "Hierdoor geniet je over de gehele breedte van de matras van hetzelfde slaapcomfort." De matras beschikt verder over een tijk die is doorstikt met hybride supersoft koudschuim. "De hydrofele eigenschap van dit schuim zorgt voor een snelle vochtafvoer en draagt dus net als de standaard klimaatvezel bij aan een aangenaam slaapklimaat."

Matras Amelia
Amelia is naar eigen zeggen niet alleen buitengewoon comfortabel, maar ook ecologisch verantwoord. De Pulse latex die erin verwerkt is, is een combinatie van natuur- en synthetische latex die via een bepaald productieproces wordt vermengd en daardoor een homogene
schuimstructuur krijgt. "Pulse heeft een unieke rek- en veerkracht. Het is zéér comfortabel en kent een langere gebruiksduur. TÜV Rheinland toonde aan dat de elastische eigenschappen van Pulse even goed zijn als deze van Talalay én dat zowel hardheid als hoogte van Pulse na zelfs 30.000 cycli quasi onveranderd bleven."
Pulse latex is dankzij zijn schuimstructuur ventilerend en kent een gebalanceerd microklimaat en een verbeterde vochtcontrole. "Custom8 (in samenwerking met KU Leuven) heeft aangetoond dat Pulse heel snel en homogeen reageert op omgevingstemperatuur. Het voert bovendien vochtigheid sneller af dan het die kan absorberen en reageert zo razendsnel op de slaapomgeving."

Meer informatie:
Van Landschoot
Aalterbaan 119
9990 Maldegem
www.vanlandschoot.be
jos@vanlandschoot.be

Publicatiedatum: