Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

COREtec lanceert op Batibouw nieuwe patronen, designs en producten

Geometrische vormen blijven populair in 2019. Op Batibouw 2019 stelt COREtec® acht designs van de Naturals Collection voor in een verfrissend visgraatmotief. De moderne visgraatklikvloer is beschikbaar in verschillende natuurlijke tinten met gekleurde v-groef en biedt volgens de fabrikant een opmerkelijke dimensionele stabiliteit. "Dankzij het gebruiksvriendelijke A & B kliksysteem, zijn de planken bovendien uitermate eenvoudig in installatie", meldt Jan Dossche, President USFloors Europe.

COREtec® staat volgens hem synoniem voor rigide watervaste vloeren, de snelst groeiende categorie in de sector. Als antwoord op de steeds stijgende vraag naar designkeuzes, breidt het bedrijf zijn ProPlus collectie uit met 20 nieuwe ontwerpen in een groter formaat. ProPlus beschikt over de gepatenteerde COREtec® technologie en is geschikt voor vochtige en drukke ruimtes, zowel voor commerciële als residentiële projecten.

Op Batibouw Brussel Expo – 21 februari t/m 3 maart 2019 - USFloors – COREtec® Stand 6307

Meer informatie:
USFLOORS
Textielstraat 20
8790 Waregem
www.coretecfloors.eu

Publicatiedatum: