Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Remy Blom, eigenaar van Kitchenstudio Nederland:

''Ik ben enorm blij met deze waardering; het is een bekroning op mijn werk''

AEG is verheugd Remy Blom, eigenaar van Kitchenstudio Nederland, aan te kondigen als de eerste prijswinnaar van de AEG-keukenontwerpwedstrijd. "De keuken van Remy is een mix van vorm en functie, verpakt in een mooie esthetiek met een twist", zegt Thomas Gardner, Senior Designer bij Electrolux.

Remy Blom: ''Ik zei al tegen mijn vrouw; houd binnenkort maar een weekend vrij want we gaan misschien wel naar Kopenhagen. En dat gebeurde ook! Ik was enorm blij met deze waardering en prijs, dat is een mooie bekroning op al het vele werk. Het winnen van de prijs is ook wel een gezamenlijk succes, mede door mijn fotograaf, Jerry Knies, die prachtige foto's van mijn werken maakt en makelaar Plan2000 die prachtige woningen turn key oplevert.'' 

De prijs bestaat uit een weekend in Kopenhagen, inclusief een diner in een twee Michelinsterren restaurant.  


Remy Blom met vrouw Kathy voor de stand van AEG tijdens de Küchen Melle. 

Zes Europese landen
33 inzendingen van ontwerpers uit zes Europese landen hebben ontwerpen ingediend die een speciale keukenervaring bieden voor entertainers en gasten. De inzendingen worden beoordeeld op basis van creativiteit en ontwerp, maar ook op een verscheidenheid aan trending-factoren. 
De juryleden vertegenwoordigen een rijke mix van ervaring - en omvatten een trendanalist en een voormalig keukenontwerper die productontwerper is geworden. De jury bestaat uit Thomas Gardner en Sofia Andreasson, beiden werkzaam bij Electrolux Group Design. 
De tweede plaats ging naar een ontwerper in Bulgarije en de derde prijs naar een Belgische designer.
De wedstrijd van 2019 wordt dit voorjaar geopend en duurt tot en met 31 december. 

Kitchenstudio 
Remy is zijn carrière ooit gestart bij Horn Keuken en Bad. Hij heeft de jaren daarna functies bekleed bij diverse keuken showrooms (o.a. Gramo Keuken en Bad, Keukenvision Naaldwijk en I-kook Den Haag). Het smaakte naar meer. Daarom liet hij zich geen tweede keer zeggen dat hij dit best wel eens heel goed zélf allemaal kon doen. 
''De filosofie van Kitchenstudio is gericht op het ontzorgen en begeleiden van haar klanten. De studio neemt de verantwoording van de maatvoering van de keuken. Naast de bestelling, verzorgen wij ook de montage,'' aldus Remy.

Kitchenstudio Nederland
Remy Blom
Zuidlarenstraat 57
2545VP Den Haag
remy@kitchenstudio.nl 
www.kitchenstudio.nl