Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Bescheiden van uiterlijk, groots in uitstraling''

Lichtarmatuur Ghost Disc gemaakt van gelaserde kunststof

Ferrolight Design werkt samen met architecten en projectbureaus om woningen, bedrijfspanden, winkels, hotels en tuinen te voorzien van mooi en functioneel licht. Samen creƫren zij de sfeer die past bij de omgeving. De armaturen van het label brengen energiezuinig licht dat zo dicht mogelijk de warmte van zonlicht nadert, gevat in minimalistisch design. Dit alles wordt nog met de hand in elkaar gezet in Hendrik Ido Ambacht.

Ghost Disc
''Bescheiden van uiterlijk, groots in uitstraling.'' Kosmopolitisch is het woord dat past bij de nieuwe Ghost Disc. De schijf van een meter doorsnede wordt gemaakt van gelaserde kunststof. Alle lichttechniek zit verborgen in het 10 mm dikke hart van aluminium. Het armatuur kan gebruikt worden in grote ruimten als een foyer, congreszaal of theater internationale allure, maar ook in de woonkamer, inkomhal of slaapkamer.

Afmetingen zijn in het rond 70 en 90 cm diameter. De ovaal is 120x60 cm. 1 LED module van 30watt, Kelvin 2700, lumen 4000, Dimbaar met geschikte wanddimmer of op afstandsbediening.

Seventy5 Interior Agency (Sven Moresi) is de agent voor Ferrolight in Belgiƫ en Luxemburg.

Meer informatie:
Seventy5
sven@seventy5.be 
www.seventy5.be 

Publicatiedatum: