Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Halbe Jille Boersma, eigenaar van Fotocadeau.nl :

"Op dit moment is fotobehang populair"

Halbe Jille Boersma (45) kwam 15 jaar geleden met het idee om foto's op canvas af te drukken. Intussen is hij, samen met Sierk van Lingen, eigenaar van Fotocadeau.nl. Het bedrijf is gespecialiseerd in het printen van foto’s op allerlei materialen variërend van aluminium, plexiglas, hout, tuinposter, canvas, poster, foto in lijst, schoolplaat en ook fotobehang. 

In 2004 begon Boersma met het bedrijf in Amsterdam en verhuisde vervolgens met zijn internetbedrijf naar Friesland. Inmiddels heeft het bedrijf naamsbekendheid in Nederland, maar ook in Duitsland, Frankrijk en België.

"De klant kan eigen foto’s laten printen, maar ook kiezen uit de fotocollectie van het bedrijf. Op de website staan foto’s variërend van wilde dieren tot wereldsteden die op elk materiaal afgedrukt kunnen worden", vervolgt Boersma. 

“Op dit moment is fotobehang - ook wel airtex genoemd - populair. De klant kan een eigen foto aanleveren en deze printen we op het behang zodat je de muren kunt beplakken met je eigen unieke foto. We hebben er een plakservice bij met onze eigen behangers die het behang op locatie kunnen plakken als de klant dat wenst", aldus Boersma.
Ook wordt er samengewerkt met bedrijven en projectinrichters in zowel binnen- als buitenland. De B2B is een belangrijke tak van het bedrijf en maakt naast de particuliere markt een groot onderdeel uit van Fotocadeau.nl.

Meer informatie:
Fotocadeau.nl
Jumaweg 4
9291 NA Kollum
shauni@fotocadeau.nl 
www.fotocadeau.nl

Publicatiedatum: