Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Binnenkort is er kindveilige breekketting beschikbaar'

Plissé Shades-collectie flink uitgebreid met nieuwe dessins en structuren

De collectie Plissé Shades van Luxaflex is uitgebreid met nieuwe kleuren, dessins en structuren. De vernieuwde collectie speelt met aandacht voor persoonlijke stijl en gemak in op de vraag van de moderne consument. De nieuwe uitvoering biedt een scala aan zachte kleuren en diverse kleurcombinaties. 

De nieuwe collectie bevat dessins die geïnspireerd zijn op aquarel waterverf. Ook zijn er doeken ontworpen met delicate bloemenpatronen, etnische motieven en patronen waarbij een kleurverloop zichtbaar is. Maartje Knipscheer, styliste van Luxaflex Nederland, licht toe: “Deze dessins brengen stuk voor stuk speelsheid en een frisse uitstraling in een ruimte. In de collectie blijven heldere tinten een hoofdrol spelen, waarbij de belangrijkste kleuren voornamelijk natuurlijke tinten zoals groen, blauw en beige zijn. Helemaal passend bij de botanische trend van nu.”

Een andere toevoeging aan de collectie zijn de Plissé Shades van Melby screenstof dat ook kan fungeren als horrengaas. De nieuwe
20 mm Melby screenstof is zowel praktisch als stijlvol en zorgt voor maximaal zicht naar buiten. Wie kiest voor deze stof is het hele jaar beschermd tegen insecten.

De collectie Plissé Shades is verkrijgbaar met kettingbediening en de slimme bedieningen PowerView Motorisation, SmartCord, LiteRise en TruFit. Binnenkort is er een kindveilige breekketting beschikbaar.

De nieuwe collectie bestaat uit meer dan negentig duurzame stoffen die zijn onderscheiden met Cradle to Cradle Certified brons. Deze certificering staat voor een voortdurende verbetering en innovatie van producten en processen. Zo zijn de Revival stoffen gefabriceerd met 100 procent gerecycled polyester garen, gemaakt van industrieel afval. Hierdoor blijven grondstoffen behouden, wordt de uitstoot van CO2 verminderd en is er minder waterverbruik bij de productie nodig.

Meer informatie:
Luxaflex Nederland
info@luxaflex.nl
www.luxaflex.nl

Publicatiedatum: