Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mara Riviera, eigenaresse van MARAblu:

''Ik heb altijd een passie voor ambachtelijk werk gehad; de natuur inspireert mij''

Het in Oosterhout gevestigde MARAblu ontwerpt en produceert lifestyle- en interieurartikelen die de natuur dichtbij brengen. Eigenaresse Mara Riviera ontwerpt alle producten zelf en ontwikkelt deze met haar team. Mara: ''Ik heb altijd een passie voor ambachtelijk werk gehad, en de natuur inspireert mij.'' Sinds 2004 maakt MARAblu een exclusief Nederlands en ambachtelijk product met een eigen ‘puur natuur’ karakter. 'Puur en landelijk, luxueus en zacht, stoer en stevig.' 

Mara werkt samen met groothandels uit de regio. "Ik vind het belangrijk samen te werken met lokale bedrijven. MARAblu gebruikt zo veel mogelijk natuurlijke materialen die mens- en milieuvriendelijk zijn. MARAblu gebruikt de huid van koeien uit Zuid-Amerika, waar de dieren vrij hebben kunnen rondlopen met weinig tot geen inmenging in de natuurlijke levensloop.'' 

''De dieren grazen hun eigen kostje bij elkaar op de pampa’s en spelen, vechten en leven met elkaar zoals de natuur het bedoeld heeft."
De kalfjes blijven bij hun moeder, geen preventieve antibiotica. Horzelsteken of wondjes door onvoorzichtig spelen of vechten helen vanzelf. En dat zie je terug in het leer; dat laat de onregelmatigheden zien die de authenticiteit benadrukken. “Leer leeft", vervolgt Mara.

Buiten het ontwerpen en produceren voor haar eigen labels verzorgt Mara ook private label producties (groot en klein) waarbij ze in opdracht producten ontwerpt en produceert.
Daarnaast geeft Mara diverse cursussen en de vakopleiding tassen maken en leer bewerken. ”Ik ben altijd bezig met het uitoefenen van mijn passie, want werken met leer is superleuk.” 

Meer informatie:
MARAblu
Catharinastraat 42
4901 GR Oosterhout
mail@marablu.com
www.marablu.com
www.b2bmarablu.com