Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bedieningsplaat Sigma21 wint Design Award

De nieuwe Geberit Sigma21 bedieningsplaat, uitgevoerd in het prachtige Braziliaans leisteen, is verkozen tot winnaar van de Archiproducts Design Award 2018. De jury laat weten dat met name de esthetiek, de functie en de technische kwaliteit opvallen aan de bedieningsplaat. Dit topstuk van Geberit is met recht ‘steengoed’ te noemen, aldus de jury.

Ieder jaar beoordeelt een internationale jury van 40 van de meest invloedrijke architectenbureaus van over de hele wereld de nieuwe producten. Architecten werken dagelijks met de producten en passen deze veelvuldig toe. Een award winnen uit hand van deze jury is daardoor erg waardevol.

Sigma 21 bedieningsplaat. 

Sigma21 bedieningsplaat
Met de Sigma21 introduceerde Geberit in 2018 een bedieningsplaat met ronde spoelknoppen, uitgevoerd in een hoge kwaliteit. De plaat heeft een tweetoetsbediening voor een grote en kleine spoeling. Het ontwerp is gebaseerd op de bestaande bedieningsplaat Sigma20 en verkrijgbaar in drie kleuren glas of – een primeur voor Geberit – in leisteen. De varianten van glas zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit of zandgrijs en maken indruk vanwege een speciale slijping, die het licht op geraffineerde wijze reflecteert. Met de uitvoering Mustang Slate, waarbij de bedieningsplaat is ingelegd met Braziliaans leisteen, is er voor het eerst ook een natuurlijk materiaal in het assortiment opgenomen. Deze primeur is door de jury niet onopgemerkt gebleven en direct in de prijzen gevallen.

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.nl/bedieningsplaten
www.archiproducts.nl

Publicatiedatum: