Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

Designbeurs OBJECT druk bezocht

OBJECT Rotterdam, dat van 8 tot en met 10 februari voor de tweede maal in het modernistische HAKA-gebouw plaatsvond, is druk bezocht. Met bijna 200 deelnemende ontwerpers, gevestigde namen,
bekende labels en tientallen aanstormende talenten, was het een van de grootste edities tot nu toe. De designbeurs bood de vele honderden bezoekers zorgvuldig samengestelde en een verrassende mix van designdisciplines, materialen, vormen en kleuren. Van kleine
toegepaste ontwerpen tot grote autonome installaties. Een veelzijdig aanbod, samengebracht in een industriĆ«le ambiance. 

OBJECT Rotterdam heeft zich in de afgelopen zeven jaar geprofileerd als een interdisciplinair designplatform om design te bekijken en te kopen. Gevestigde labels en jonge ontwerpers presenteerden limited editions en unieke stukken uitgevoerd in uiteenlopende materialen zoals keramiek, hout, textiel en glas. 

Klik hier om de fotoreportage van OBJECT te bekijken.