Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verkrijgbaar in het komende voorjaar

Amsterdams home couture-label introduceert drie nieuwe settings

Het home couture-label Mrs.Me introduceert drie nieuwe settings: het kleurpalet in drie dimensies van Observatory, de natuurlijke materialen en verfijnde florale dessins van Corridor en de eclectische charme en treffende contrasten van Ballroom

De Observatory setting.

Observatory
De Observatory setting bestaat uit een sprei en sierkussens. Sprei Plan is een ontwerp van Mrs.Me's creative director Lianne Ernst. Het dessin speelt met de optiek en doet de stof tweekleurig lijken. Het 3D-weefsel, in een royale maat 140 x 300 cm, is van chenille katoen en machine wasbaar.
De serie wordt aangevuld met sierkussen Level, waarvan de voorzijde is uitgevoerd in een brede ribstof. Daarnaast is er sierkussen Universe, uitgevoerd in Petrol, Blue en Orange kleuren in dimensionale stof met ingeweven ribbels. 

Corridor setting.

Corridor
Een robuuste sprei, luchtige plaid en ​sierkussens in florale dessins.​Corridor wijst op een passage met uitzicht op een aangename ruimte, waar hectiek wordt getemperd tot rust; subtiele tinten en gelaagde stoffen. Een dekbedset van een 500 percale draadtelling. 
Corridor creëert een nieuw perspectief op wonen en slapen in stijl.  


De Ballroom setting.

Ballroom
De ballroom setting staat voor moderne, tijdloze chique met hart voor de rijke geschiedenis van ontwerp en ambacht. Deze collectie bestaat uit dekbedset Apex, sprei en sierkussen Sublime en sierkussen Tiger en Link.

Genoemde settings zijn vanaf voorjaar 2019 verkrijgbaar bij exclusieve woonwinkels en speciaalzaken in interieurdesign, slaapkamers en bedtextiel. 

Over Mrs.Me
Sinds de oprichting in 2003 is Mrs.Me uitgegroeid tot een home couture label met een moderne internationale signatuur. Mrs.Me brengt home couture collecties voor de woon- en slaapkamer en produceert tevens op maat gemaakt linnengoed en textielproducten voor hotels, jachten en woonhuizen. Het label is opgericht door ontwerper en creatief directeur Lianne Ernst en gevestigd in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam.

Meer informatie:
MRS.ME
info@mrsme.com
www.mrsme.com 

Publicatiedatum: