Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dicobed opent showroom in De Woonindustrie

Mede-directeur John Vesters: "Met onze ruimtebesparende bedden zijn we marktleider"

Op de komende VAKbeurs in De Woonindustrie is Dicobed een van de nieuwe exposanten. Mede-eigenaar John Vesters zal in zijn nieuwe showroom een selectie van zijn beddenassortiment tonen. "Ik sta er met vier gestoffeerde, twee houten en evenzovele metalen bedden. En ook nog met wat ruimtebesparende bedden, dus vouwbedden waarmee ons bedrijf in Nederland marktleider is. Dat baseer ik op de aantallen die we maandelijks wegzetten."

Een van de inklapbare modellen.                 John Vesters.

Dicobed heeft ook boxsprings in het assortiment zitten. "Maar daar doen we bijna niets mee. Op dat gebied zijn al genoeg aanbieders", geeft Vesters aan.
De houten bedden worden in een eigen fabriek Bulgarije gefabriceerd. "In Turkije werk ik exclusief samen met een fabriek waar de metalen en gestoffeerde bedden worden gemaakt. Daar kom ik al 15, 16 jaar. Ik beschouw die mensen daar als mijn familie."

Vertegenwoordiger
"De reden dat ik in De Woonindustrie een showroom heb geopend, is omdat we in Nederland geen vertegenwoordiger hebben lopen. Dat wil ik ook niet, want niet ieder bedrijf zit te wachten op een accountmanager. En omdat wij dus niet meer naar klanten gaan, kunnen klanten wel naar ons toekomen.
Ik hoop de komende dagen (de VAKbeurs start zondag en duurt tot en met dinsdag 13 februari, red.) de nodige 'oude' klanten te verwelkomen, zodat we een aantal zaken nieuw leven in kunnen blazen. En uiteraard ook nieuwe klanten; met name vanuit de projectmarkt zou dat mooi zijn", aldus Vesters.

Duitsland
"In Duitsland zijn we een kleine twee jaar geleden een groothandel gestart onder de naam Bed Box International. Dat begint nu serieuze vormen aan te nemen. Daar hebben we overigens wel een buitendienst." 
Dicobed bestaat tien jaar en maakt als handelsnaam onderdeel uit van Bed Box Holland, dat 15 jaar geleden is opgericht en waarvan John Vesters en Hans Vogels elk voor 50% eigenaar zijn. Bed Box Holland richt zich direct op de eindconsument, de andere twee bedrijven zijn B2B gericht.

Meer informatie:
Dicobed BV 
Linie 7 
5405 AR Uden 
info@dicobed.nl
www.dicobed.nl
0413 - 259 999

Showroomnummer in De Woonindustrie: 2C021