Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf richt zich op natuurlijke materialen in naturel kleuren

Earthware opent showroom in Culemborg

Earthware opent haar eigen showroom in Culemborg, op nog geen 400 meter van het ETC Design Center Europe. Voor retailers is het daardoor mogelijk om de collectie op locatie te komen bekijken en in te kopen.
De ingebruikname wordt gevierd met twee feestelijke openingsweken, die komende maandag van start gaan. "De showroom is helemaal ingericht in de unieke Earthware-stijl en biedt voldoende ruimte voor onze gehele collectie", vertelt Wouter Broers, die samen met zijn zus Nancy eigenaar is van het bedrijf.

Nancy en Wouter Broers zijn samen eigenaar van het jonge bedrijf. 

Sinds september stond Earthware, een interieur- en lifestylemerk dat inspiratie haalt uit wat de natuur te bieden heeft, alleen op beurzen. Klanten konden via een catalogus bestellingen plaatsen. "In de nieuwe showroom kunnen ze vanaf maandag nu ook onze producten op het gemakje zien en voelen. En wij kunnen ze van een goed advies voorzien. Daar was duidelijk behoefte aan.
We hadden op deze
locatie al een magazijn en kantoor, daar komt nu dus een 100 m2 grote showroom bij. We zijn momenteel hard aan het werk om alles op tijd klaar te krijgen", vertelt Wouter, die in de afgelopen jaren al de nodige ervaring heeft opgedaan met de import van meubelen voor andere bedrijven.

Earthware ontwerpt en selecteert met veel zorg de gehele collectie. "De producten worden met de hand vervaardigd en op een eerlijke manier verkregen. Met deze unieke en authentieke collectie willen wij onze liefde voor natuurlijk wonen delen met de wereld. Kort samengevat: binnen ons bedrijf staan eigenlijk drie kernwaarden centraal: alles dat we hebben is gemaakt van natuurlijke materiaal, heeft naturel kleuren en is met de hand gemaakt."

De feestelijke openingsweken zijn van maandag 11 t/m donderdag 21 februari.

Meer informatie:
Earthware Natural Lifestyle
Randweg 8
4104 AC Culemborg
info@earthware.nl
www.earthware.nl
(031) 345-820237