Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens de Batibouw in Brussel

Keukenfabrikant pakt uit met bulthaup b3

Onder andere bulthaup is vertegenwoordigd op de Batibouw in Brussel, die vandaag (donderdag 21 februari) van start is gegaan en tot en met 3 maart plaatsvindt. De Duitse producent van keukenmeubels pakt uit met de bulthaup b3, waarbij het centrale keukeneiland is uitgevoerd in donker geanodiseerd aluminium waarin ook vuilbakken op hoogte, een spoelbak met functievlak en verschillende accessoires verwerkt zitten. 



De nieuwe grijze eikfineer met plankenkarakter komt tot stand door een nauwkeurige selectie van eiken fineren van de hoogste kwaliteit in banen naast elkaar te plaatsen. Op die manier wordt op subtiele manier een massief houten uitzicht benaderd. Het technisch hoogstaande resultaat zet het levendige karakter van het hout in de kijker.

De grijze kleurtint is een elegante en puristische toevoeging voor een tijdloze inrichting. De kleur is uitstekend met donkere materialen te combineren en is een rustigere middenweg tussen de sterke kleuren zwartgrijs en wit.



Maximale afmetingen
De witte b1 keuken wordt in de maximale afmetingen tentoongesteld  op de beurs in Brussel. Het keukeneiland met werkblad in laminaat is uitgevoerd op maximale lengte van 4,05 meter. De vrijstaande kolomkasten, die aan alle zijden zijn afgewerkt, zijn uitgevoerd op maximale hoogte van 2,92 meter.

De bulthaup b Solitaire reeks
De vrijstaande bulthaup b Solitaire elementen leveren een belangrijke bijdrage aan een warme leefkeuken met persoonlijkheid. De ruime tafel (lengte 2,5 m) en de bank met lederen zitkussens (lengte 2,5 m) zijn het kloppend hart van de keuken. Hier wordt zowel tijd genomen voor de voorbereiding van maaltijden, als voor gezellig samenzijn.



De nieuwe lederen zitschalen zijn losse zitelementen met een comfortabele rugsteun. Qua afmeting passen ze op de houten zitbanken. Ook op lage kastelementen zijn ze een speels element dat de grens tussen keuken en leefruimte vervaagt.

De ontwerpen van het Belgische meubelmerk Wildspirit - zijn ook te zien in de stand van bulthaup. Ontdek de stoelen en barkrukken van de Play collectie, de Moonlounger lounge zetel en de Stoll50 poef.

Bulthaup is te vinden in hal 11, stand 11317.

Meer informatie:
bulthaup
www.bulthaup.com 

Publicatiedatum: