Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Directeur Len de Koster en managing director Ditte Kolijn:

"Steeds meer winkeliers sturen de klant door naar ons ETC Design Center Europe"

Directeur Len de Koster en managing director Ditte Kolijn van het ETC Design Center Europe kijken met genoegen terug op de afgelopen week. De dinsdag afgesloten ETC Design Experiencedagen, die op maandag 4 en dinsdag 5 februari plaatsvonden met voorafgaand de Consumenteninspiratiedag (op zondag 3 februari), waren volgens de twee een enorm succes. "Zeker de consumentendag zorgde voor veel tevreden ondernemers. Iedereen was enthousiast. De kwaliteit van het bezoek lag ook hoog; er kwamen veel gerichte bezoekers die op zoek waren naar bepaald producten", legt Ditte uit.

Directeur Len de Koster en managing director Ditte Kolijn van ETC.

De Consumenteninspiratiedag lokte meer dan 2000 bezoekers naar het ETC Design Center Europe in Culemborg. "Tal van ondernemers kregen de vraag waar hun producten te koop zijn", vertelt Len. "Dat vind ik een teken aan de wand. Het geeft aan dat er wel degelijk vraag is naar woonwinkels die in het hogere segment actief zijn. Ik vind dat de markt nu vaak te angstig is. Ondernemers durven geen duurdere producten in te kopen, omdat ze denken dat ze er niet vanaf komen. Maar die vrees is ongegrond. Er is wel degelijk koopbehoefte. En in ons ETC Design Center Europe hebben we een heel breed aanbod. Voor de consument fijn om daar doorheen te wandelen." 

Mondjesmaat
Ditte: "Je moet het volledige aanbod in huis hebben, dan kun je als consument een goed vergelijk maken. Als ondernemer is het daarom van belang dat je met de markt mee blijf bewegen.
Zondag hebben we gezien dat menig winkelier zijn klant door heeft gestuurd naar het ETC. Vroeger gebeurde dat mondjesmaat, nu volop. Uiteindelijk koopt de klant het product toch in de betreffende winkel. Het gaat allemaal in kleine stappen, maar neemt met de jaren wel steeds verder toe", weet Ditte.

Blije mensen
Op de dag dat we Len de Koster en Ditte Kolijn spreken, doen ze dat als twee blije mensen. "Maar tevreden zijn we nooit", geeft Len direct aan. "Achterover leunen is er niet bij. Er is altijd werk aan de winkel. We werken van beurs naar beurs, proberen ons steeds te verbeteren."
Als trefpunt is voor het restaurant gekozen. "Dat zat zondag helemaal vol. Is ook de reden dat we de horeca gaan uitbreiden."
De komende periode wacht het ETC Design Center Europe de nodige aanpassingen. Ook zullen verschillende bedrijven welkom worden geheten. Welke dat zijn, wordt nog niet prijs gegeven. "In september hebben we in ieder geval veel nieuws te melden", blikt Ditte alvast vooruit.

Goede zaken
Maandag en dinsdag vond de ETC Design Experience plaats. Op beide dagen konden de interieurprofessionals en -designers ontdekken wat er dit voorjaar speelt in de wereld van interieur. De verschillende exposanten presenteerden tal van noviteiten. Voor de meeste ondernemers was maandag de drukste dag. Dinsdag was het voor velen iets rustiger, maar al met al zijn er goede zaken gedaan.

Op het nieuwsplatform van Wonen360.nl is een fotoreportage te zien van de ETC Design Experience.

Meer informatie:
ETC Design Center Europe
Randweg 20
4104 AC Culemborg
www.etcdesigncenter.nl

Openingstijden
Elke maandag:
Trade Day 
Dinsdag t/m vrijdag: 
Toegang op afspraak met exposant.
+31 345 51 96 46
info@etcdesigncenter.com