Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FOTOREPORTAGE

Ondernemers doen goede zaken tijdens Consumentendag én ETC Design Experience

De dinsdag afgesloten ETC Design Experiencedagen, die op 4 en 5 februari plaatsvonden met voorafgaand de Consumenteninspiratiedag op 3 februari, gaan als geslaagd de boeken in. Afgelopen zondag trokken enkele duizenden consumenten door de gangen van het ETC Design Center Europe. De ondernemers deden goede zaken. Maandag en dinsdag kwamen vele vakbezoekers langs om zich te goed te doen aan een grote diversiteit aan interieurnoviteiten, die door de exposanten gepresenteerd worden.

De vakbezoekers werden maandag en dinsdag geprikkeld door de nieuwe collecties van de diverse high-end interieur- en exterieurmerken binnen het designcenter. Bovendien vond op 4 februari een inspirerend en informatief programma plaats met sprekers uit de branche.
Consumenten krijgen zondag 3 februari de mogelijkheid het interieurwalhalla te bezoeken tijdens de speciale Consumenteninspiratiedag. Op deze dag kon de interieurliefhebber zich bovendien laten informeren middels een gratis interieuradvies.

ETC Design Experience is voor de interieurprofessional en -designer hét moment om te ontdekken wat er dit voorjaar speelt in de wereld van interieur. Exposanten presenteerden tijdens de ETC Design Experience tal van noviteiten. 

Klik hier om de de fotoreportage te bekijken.