FOTOREPORTAGE

Geslaagde ShowUP met een groei in bezoekersaantal

Afgelopen zondag en maandag vond de 13de editie van showUP plaats. De vele product-lanceringen en de aanwezige aandacht voor duurzaamheid en Fair Trade waren een duidelijk herkenbare rode draad.

Bekende merken als House Doctor, Design Letters en Rice lieten nieuwe collecties zien. &klevering ontwikkelde een lijn met tafel- en keukenaccessoires van Yvette van Boven. Bolia, Incado en Agatha Amsterdam waren enkele van de nieuwkomers op deze editie.
Opvallend waren de productlanceringen met een duurzaam karakter. Bijvoorbeeld de BE O Bottles gemaakt van restmateriaal van suikerriet en SUITE702 met luxe beddengoed van biologisch GOTS gecertificeerd katoen. In de collectieve presentatie UPcycle // ZERO waste stonden deelnemers als Foekje Fleur en Susan Bijl. Zij lieten zien hoe je met sustainable design duurzaam gedrag stimuleert.
Op de gehele beursvloer was er aandacht voor Fair Trade, bijvoorbeeld bij Return to Sender, People of the Sun en Something Good, een initiatief waarbij vrouwen van social enterprises uit India betrokken zijn.

Met een groei in bezoekersaantal (6.200) en een groot en gevarieerd deelnemersveld kijkt de organisatie terug op een geslaagde editie. De volgende editie van showUP vindt plaats op zondag 1 en maandag 2 september 2019, wederom in de EXPO Haarlemmermeer.

Klik hier om de fotoreportage van ShowUP te bekijken.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven