Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met verkoop wordt Guusje Nederhorst Fonds gesteund

KEK Amsterdam lanceert compleet nieuwe collectie voor kinderen

Voor fans van Woezel & Pip is er goed nieuws, want KEK Amsterdam lanceert een compleet nieuwe collectie waarin deze vrolijke hondjes de hoofdrol spelen. Samen met de andere vriendjes uit de tovertuin schitteren zij op het nieuwe behang en de muurstickers van het populaire merk.

Woezel & Pip wonen in de wonderlijke tovertuin. Samen met hun vriendjes beleven ze allerlei avonturen, onder toeziend oog van tante Perenboom en de wijze varen. In de nieuwe collectie, die KEK Amsterdam in samenwerking met Dromenjager uitbrengt, komen allerlei karakters tevoorschijn. Met de verkoop van de Woezel & Pip producten ondersteunt KEK Amsterdam bovendien het Guusje Nederhorst Fonds, dat zich inzet voor kinderen en dieren.

Muurstickers
De kleurrijke muurstickers zijn gebaseerd op de illustraties uit de bekende verhalen van de hondjes en verkrijgbaar op stickervel en in XL-uitvoering. 

Babybehang
Er zijn drie soorten patroonbehang in de pasteltinten roze, mint en grijs. Het behang is sterk, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar en eenvoudig aan te brengen. 

Behangcirkel
Naast het patroonbehang heeft KEK Amsterdam een kleurrijke behangcirkel. Deze bestaat uit een vrolijke afbeelding van Woezel & Pip met hun vriendjes in het gras en is geprint op vliesbehang, in de vorm van een grote cirkel met een diameter van 190 cm. Het behang bestaat uit 4 rond gesneden delen die samen een cirkel vormen. 

Familiebedrijf KEK Amsterdam is in 2010 opgericht door Evert, Bas en Barbara Kok. Wat begon als een droom om met elkaar een creatief bedrijf te beginnen, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in muurdecoratie. Van geschilderde bloemen uit de Gouden Eeuw tot wandvullende tekeningen uit bekende kinderboeken: de behangcollecties van KEK Amsterdam zijn geschikt voor elk interieur. Naast behang verkoopt KEK Amsterdam ook muurstickers, posters en prints op hout.

Meer informatie:
KEK Amsterdam
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
info@kekamsterdam.nl
www.kekamsterdam.com

Publicatiedatum: