Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Renders, mede-eigenaar van Just Design:

''Nieuwe showroom geopend om onze noordelijke klanten tegemoet te komen''

Meubelfabrikant Just Design opent een tweede showroom. Om de klanten in de bovenste helft van Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn, is besloten om ook in Zwolle een toonkamer van circa 60 m2 te openen. "In het noorden hebben we een mooi afzetgebied opgebouwd. Voor veel klanten uit bijvoorbeeld Groningen en Friesland is Gemert, waar onze andere showroom te vinden is, vaak net iets te ver om even naar toe te gaan. Door er nu een in Overijssel te openen, hopen we de dealers uit dit deel van Nederland tegemoet te komen", vertelt Jan Renders, mede-eigenaar van Just Design. Samen met Rick Rombouts runt hij het bedrijf.

Just Design is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardige en moderne zitmeubelen. "We zijn in december 2009 met ons tweeën gestart. 2019 wordt dus ons tiende jaar. Inmiddels hebben we vijf mensen in dienst: drie in de verkoop in Nederland en twee op kantoor. Onze meubelen exporteren we naar zeven landen, waaronder België, Duitsland, Luxemburg, Denemarken en Zweden. Daar hebben we ook agenten zitten", legt Jan uit.

Stoelenfabrikant
Just Design verkoopt stoelen en fauteuils in alle soorten en maten. "We richten ons eigenlijk alleen op zitmeubelen; we profileren ons dan ook als dé stoelenfabrikant. Daarin worden we steeds breder. Recentelijk hebben we zitbanken aan ons assortiment toegevoegd. Ons pluspunt is dat er enorm veel mogelijk is. Wat de klant wil, dat maken we. Er is ook een ruim assortiment stof- en ledersoorten. Ieder meubel kan zo gemaakt worden dat het voldoet aan de wensen van de klant. Onze meubelen staan intussen bij zo'n 400 dealers, waarvan de helft in Nederland. De rest dus in het buitenland."

Nieuw verensysteem
"Ook hebben we een nieuw verensysteem bedacht onder de naam Duraflex", vervolgt Jan. "Dat bestaat uit plastic strips met een verharde kern. Het wordt toegepast in de medische wereld en in meubels zorgt het voor een actieve, zachte zitting. Het mooie van dit systeem is dat het zijn veerkracht behoudt. Ik kan wel zeggen dat het een groot succes is." 

Open dagen
Op 11, 12 en 13 februari houdt Just Design open dagen en is de nieuwe showroom open voor vrije inloop van 9:00 tot 20:00 uur. Het onderkomen is te vinden aan de Schrevenweg 15 in Zwolle.
"De beide showrooms van Just Design zijn daarnaast altijd op afspraak te bezoeken. Speciaal voor de komende beursdagen presenteren we de laatste modellen stoelen, banken en fauteuils!", zegt Jan tot besluit.

Meer informatie:
Just Design
Binderseind 55a, 
5421 CH Gemert
Tel. 0492 34 79 74
www.justdesign.nl
info@justdesign.nl

Showroom Zwolle
Mac Gebouw
Schrevenweg 15
8024 HB Zwolle