Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfloor introduceert nieuwe tapijtcollectie

Interfloor introduceert de hoogpolige Beverly. Deze is vervaardigd van 100% Ultra Soft Opal polyamide garen en heeft een poolgewicht van 2500 gram per m2.

De hoogpolige 2-draads getwijnde garens zijn fijn en hebben een hoogte van 10 mm waardoor een levendige structuur met bijzondere schaduwwerkingen ontstaat. Het zachte Gentle Touch Yarn zorgt voor behaaglijk woongenot en een comfortabele vloerbedekking.

De Imprel Opal Soft@home garens zijn vuil- en vlek bestendig, antistatisch en kleurvast. De gesneden pool draagt daarnaast effectief bij aan de demping van geluid met zijn contactgeluidsisolatie van 28 decibel. Hierdoor vermindert het contactgeluid aanzienlijk en verbeterd de akoestiek in de ruimte structureel.

“An exclusive luxurious carpet”
De kamerbrede vloerbedekking Beverly is verkrijgbaar in iedere gewenste vorm en afmeting. Het tapijt is vervaardigd met een ‘Twinback Backing’. De kwaliteit is in een erkend onafhankelijk testlab getest op alle essentiële zaken die een rol spelen bij de aanschaf van tapijt. Gecertificeerd met het ‘Gut label’, voor milieuvriendelijk tapijt zonder schadelijke stoffen gedurende zijn gehele levensloop, van productie tot recycling.

Beverly is verkrijgbaar in 16 uni kleuren waaronder uiteenlopende en uitgesproken tinten als okergeel, steenrood, saffierblauw en intens zwart. Tevens bevat het palet meerdere veelzijdig toepasbare naturel tinten. Een stijlvolle verfijnde vloer van indrukwekkende kwaliteit en luxe die intensief gebruikt kan worden in iedere ruimte in huis, van trap en werkkamer tot normaal project gebruik.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: