Jurylid Heel Holland Bakt: “Dit is een droom die uitkomt”

Janny van der Heijden krijgt haar eerste servies overhandigd van André van Duin

Achter de bekende fijnproever Janny van der Heijden schuilt een enthousiaste verzamelaar van serviezen. Het zelf mogen ontwerpen van een nieuw, exclusief servies is dan ook een droom die uitkomt. Haar servies ‘Sharing moments’ is vanaf heden verkrijgbaar bij de winkels van de Bijenkorf.

Janny van der Heijden is geen onbekende in de wereld van culinair genot op hoog niveau. Auteur van talloze boeken over koken en gastronomie; voormalig hoofdredacteur van een veelgelezen kooktijdschrift; columniste van het AD en FRANSKA.nl, en - niet te vergeten – tv persoonlijkheid en jurylid van ‘s lands meest populaire bakprogramma.

Fervent verzamelaar
Het zal dan ook niet verbazen dat Janny een fervent verzamelaar van bijzondere serviezen is. Alles rond eten en koken is haar passie. Groot was dan ook haar verrassing toen New Edition haar vroeg met hen een nieuw, tijdloos servies te ontwerpen. “Al mijn ervaring en wensen heb ik hierin kunnen leggen. Hoe bijzonder is het om zo’n kans te krijgen.” New Edition ontwikkelt en verkoopt al het servies van Pip Studio, vtwonen en Fabienne Chapot.

Gezocht: Perfectie
Het servies heet ‘Sharing moments’ omdat er volgens Janny “niets mooier is dan met elkaar dierbare momenten te delen. En hoe doe je dat beter dan door samen iets te eten en te drinken? Het ontwerpen zelf was een geweldige uitdaging, vertelt ze: “We zijn niet over één nacht ijs gegaan… alles moest perfect kloppen!”

“Ik hou van de typerende blauw witte kleurencombinatie; daar zit een eeuwenlange geschiedenis van verfijning uit verschillende culturen in besloten… en het bloemenmotief geeft het warme en handgeschilderde gevoel perfect weer. Maar ik wilde ook een brug slaan tussen traditie en vernieuwing: tussen strak gestileerd en nonchalante ongedwongenheid. Een mix-and-match, verrassend en toch harmonieus: niets ligt vast, alles mag én kan samengaan.”

Nu verkrijgbaar
Vanaf heden zal ‘Sharing moments’ exclusief verkrijgbaar zijn in de winkels en online bij de Bijenkorf. Janny verheugt zich erop: “Geniet van mijn collectie, en deel jouw momenten met de mensen die je liefhebt.”

Meer informatie:
Janny van der Heijden
sales@newedition.nl  
H.Uijtdewilligen@bopper.nl  (management Janny)
Bijenkorf


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven