Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geproduceerd in Zwitserland

Eerste vrijstaande armatuur met biologisch licht

Visual Timing Light (VTL) biedt wanneer natuurlijk daglicht ontbreekt het juiste licht voor de mens. Licht is een belangrijk aspect in het leven; het beïnvloedt belangrijke hormonale en metabolische processen.

ViVAA Free, de eerste vrijstaande armatuur met biologisch effectief licht, ondersteunt op natuurlijke wijze het circadiane ritme van mensen. Een circadiaan ritme is een biologisch ritme waarvan de cyclus ongeveer één dag duurt. Men spreekt ook wel van een 24-uursritme of slaap-waakritme. Een organisme is onderhevig aan een groot aantal biologische processen, dat doorgaans automatisch verloopt volgens een bepaald ritme. 

De ViVAA Free is meer dan een dimbare designerlamp. Het balanceert de innerlijke klok en bevordert de slaapkwaliteit, dankzij het biologisch effectieve licht. Indien nodig kan het licht worden aangepast via een specifieke app.

Het design wordt gemaakt in Zwitserland.  

Meer informatie:
ViVAA Free - Waldmann
info@waldmann.com
www.waldmann.com

Publicatiedatum: