Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beddenfabrikant verkozen tot beste leverancier

De Hilding Anders Bedding & Mattress Group (waar ook Eastborn is onderdeel van is) heeft de Zweedse Nordic Choice Hotel-prijs gewonnen in de categorie Non-Food & Service Supplier of the Year. De hotelketen reikte de prijs uit tijdens hun jaarlijkse winterconferentie.
Het is de tweede keer in vier jaar tijd dat Nordic Choice Hotels, een van de grootste hotelketens in Scandinavië, de beddenfabrikant de prijs toekent. In hun motivatie zegt Nordic Choice dat het Zweedse bedrijf zich heeft onderscheiden vanwege o.a. de goede samenwerking en het vermogen om flexibel te zijn.


Foto: Hilding Anders.

"Het winnen van deze prijs is een eer en erkenning voor het hele team van Hilding Anders Zweden. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder het harde werk van alle afdelingen binnen het bedrijf om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn", zegt Jonas Dovrén, Key Account Manager bij Hilding Anders Zweden.

Hilding Anders levert al sinds het begin van 2000 bedden aan Nordic Choice Hotels en is uitgegroeid tot de enige bedleverancier van de hotelketen in de Scandinavische landen.

"Terwijl Nordic Choice Hotels blijft uitbreiden en groeien, zijn we steeds meer alert op het luisteren naar hun behoeften, zodat we de beste service kunnen bieden en op een hoog niveau kunnen leveren. We zijn erg blij met deze samenwerking", aldus Jonas Dovrén.

Over Hilding Anders Zweden 
Hilding Anders heeft zijn wortels in Zweden, waar het bedrijf oorspronkelijk begon in Bjärnum, een klein dorpje in Noord-Skåne. Hilding Anders biedt naast haar eigen merken op maat gemaakte bedden voor klanten, zowel meubelhandelaren als ook in de horeca.

Publicatiedatum: