Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
VIDEO

Familiebedrijf Koreman al ruim 50 jaar in de weer met handgeknoopte tapijten

Koreman Custom handmade carpets is een familiebedrijf dat vanuit passie en liefde al meer dan 50 jaar de mooiste handgeknoopte tapijten uit het verre oosten naar Nederland haalt. Koreman groeide in twee generaties van een eenmanszaak tot een dynamische wereldspeler. 

Op de beurs Intirio, die eind januari in het Gentse Flanders Expo plaatsvond, was het enthousiaste echtpaar Raimond en Esther Koreman present. “Ons doel is duidelijk: het creëren van superieure, handgemaakte luxe tapijten die de reputatie van Koreman waarmaken aangaande design, kwaliteit, levensduur en waarde. Het blijft voor ons een uitdaging om legendarische producten te ontwikkelen."

Esther en Raimond Koreman op de beurs in Gent.

Elk vloerkleed wordt met de hand geknoopt door meesterknopers uit Rajasthan, die eeuwenoude werkwijzen perfectioneren. "Elk stuk wordt gemaakt met de hoogste kwaliteit wol en zijde, die met de hand geverfd worden volgens de specificatie’s van elk uniek stuk."

De haute couture-aanpak en toewijding van creatief directeur Raymond Koreman houden in dat hij toeziet op het hele proces, van de selectie van het garen tot het plaatsen van het vloerkleed.

Koreman Custom handmade carpets heeft en filmpje gemaakt dat we onze lezers niet willen onthouden:

Meer informatie:
Koreman Custom handmade carpets
Helmstraat 12
6211 TA Maastricht 
043-3212926
info@koremanmaastricht.nl
www.koremanmaastricht.nl

Publicatiedatum: