Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Johan Bak ontwikkelt 34 verfkleuren voor SHADE Designers' Paint:

''Mijn inspiratie haalde ik uit iconische Franse producten''

Johan Bak (stylist, decorateur en kleurspecialist) heeft voor SHADE Designers' Paint een unieke verfcollectie met 34 kleuren ontwikkeld. Op de beurs Intirio in het Gentse Flanders Expo gaf de Nederlander, die met zijn partner in Frankrijk woont, uitleg over zijn nieuwe kleurenwaaier.

Volgens Johan ademt zijn nieuwe verfcollectie een vintagesfeer uit van de jaren 60-70. "Het wekt een authentiek kleurgevoel op. Uitgangspunt van deze kleurenwaaier is Monsieur Deux." Daarmee doelt hij op de boutique gites die op zijn landgoed staan, waar hij en zijn partner Harold sinds twee jaar wonen.

In 2012 kochten ze La Fermette Lot en sinds september 2016 zijn ze ook de trotse eigenaren van Le Chateau, het huis naast de fermette. "Monsieur Deux bestaat uit twee boutique gites; allebei met een eigen, intieme sfeer en gekenmerkt door luxe, vrijheid en rust. Wat je vindt op het heerlijke Franse platteland, in de streek Berry, net buiten het Saint Aout. Het dorp waar iedere week op dinsdag de grootste markt van de regio is en waar de herinnering aan de Franse schrijfster George Sand levendig aanwezig is."

De omgeving van Monsieur Deux is glooiend en heuvelachtig, ideaal om te verkennen met de auto of fiets. Maar ook te voet: er zijn een aantal wandelroutes die in de buurt langs weilanden, door bossen en kleine buurschappen voeren. Johan doet er in ieder geval volop kleurinspiratie op.

Vijf moodboards
Door het maken van een vijftal moodboards is Johan gaan mengen en zijn er vijf bijzondere thema’s ontstaan die ook op deze manier in de nieuwe kleurenwaaier tot uiting komen.
"De kleuren weerspiegelen de verftrends op zowel nationaal als internationaal niveau en zijn van hoogstaande kwaliteit. Mijn inspiratie haalde ik uit iconische Franse producten zoals de zachtgele Comté kaas of een typische donkergrijze daklei. Ik heb de kleuren zelf met de hand gemengd totdat de juiste kleurtonen ontstonden", besluit hij.

Meer informatie:
SHADE
Shade.be 
info@shade.be
+31  (0) 498 191 763

Monsieur Deux
Le Grand Plessis
36120 Saint Août
monsieurdeuxinfo@gmail.com
Monsieurdeux.com
+33 (0)6 31 70 45 36