Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Complex bestaat uit 10 appartementen van 2200 m2

Slapen in de buik van een slingerende slang

Op zoek naar een bijzondere slaapplaats? Net buiten Mexico Stad vind je het unieke Nido de Quetzalcóatl, een Airbnb verblijf waar je slaapt in de buik van een zogenaamde slang.


Het opmerkelijke Nido de Quetzalcóatl, oftewel Quetzalcóatl’s Nest is ontworpen door architect Javier Senosiain. Het complex bestaat uit maar liefst tien appartementen, elk 2200 vierkante meter groot, én een Airbnb-verblijf, dat in de buik van de slingerende slang van 50 meter lang verborgen zit.

Het slangenhuis is te huur voor maximaal acht personen, heeft vijf slaapkamers en vier badkamers. De kamers zijn met elkaar verbonden door verschillende tunnels en om zoveel mogelijk licht binnen te laten zijn er, behalve de hoofdingang, geen deuren. Ook heeft elke kamer een uitzicht op het omringde landschap en het slangenhoofd, dat volledig is bedekt met gekleurde kralen. Alle ramen, tafels, banken en zelfs de fruitschalen, hebben ronde vormen.

Het terrein van het complex is alleen toegankelijk voor bewoners en Airbnb-gasten en wordt omringd door 5000 vierkante meter aan grond. Hier staan meer dan 10.000 bomen, verschillende tuinen en vijvers, watervallen en muren die bedekt zijn met mozaïek.

Meer informatie: Elle