Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gebaseerd op de trend naar zachte, aaibare stoffen

Raamdecoratiecollectie Catch zet in op jong wonen

Holland Haag presenteert de nieuwe Catch collectie, die inzet op jong wonen. De collectie bestaat uit eigentijdse stoffen in een aantrekkelijke prijsklasse. Catch is bedoeld voor de nieuwkomers op de woningmarkt, voor wie een goede prijs-kwaliteitverhouding enorm belangrijk is. 
Na de lancering van Catch in 2016 heeft het merk een groei doorgemaakt. Het aanbod is in 2017 verder uitgebreid met harde raamdecoratie. 

Sketch en Bryce.

"Deze nieuwe Catch collectie is gebaseerd op de trend naar zachte,  aaibare stoffen. Dit zijn stoffen om van je huis een thuis te maken: mooie gordijnen en materialen voor kussens of plaids die je hele huis een warme beleving geven. Er is in de hele collectie gekozen, voor subtiele kiezeltinten, naturelkleuren en zachte pasteltinten, met hier en daar wat accentkleuren. Het is een mix van drukstoffen, weefstoffen, en vlamvertragende stoffen, voor ieder wat wils en allemaal tegen een aantrekkelijke prijs", laat Holland Haag weten.

Sketch
Sketch is een opvallende bedrukte inbetween van 100% polyester. Het patroon van de Sketch bestaat uit subtiele silhouetten van bladeren die met kleur op de voorgrond zijn geaccentueerd.

Bruce
Bruce is een stoere maar soepele stof met een subtiel tweekleurig effect, hierdoor zie je het weefpatroon goed, wat de stof levendig maakt. 

Flirt
Flirt is een gebreide velours. Deze velours heeft een klein weefpatroontje en een korte pool. Het type polyester garen dat gebruikt is geeft de Flirt een zachte glans.

Fine.

Fine
Fine is een bedrukte linnenlook inbetween met een subtiel aquarelachtig dessin. Het basisdoek van de Fine bestaat uit 100% polyester met een klein onregelmatig effect.

Twig
Twig is een drukstof met een speels decoratief blad dessin. Het basisdoek van de Twig heeft een stoere panamabinding voor een jonge uitstraling.  

Bliss
Bliss is een kamerhoge overgordijnstof met een meerkleurig effect in het garen. De polyester garens die gebruikt zijn, hebben een melange aan kleur, zowel in de inslag als in de ketting waardoor een all-over effect wordt bereikt.

Bento
Bento is een open-weave inbetween van 100% polyester. Deze inbetween is geweven op een ketting bestaande uit hele fijne draden.

Twils.

Champ
Champ is een jacquard geweven chenille gordijnstof met een subtiel dessin. Het is een mooie dichte stof, waarbij beide zijdes te gebruiken zijn als voorkant.

Brave
Deze overgordijnstof valt soepel en heeft een bijzonder zachte touch. Deze stof dempt het geluid en is dus goed voor de akoestiek in huis.

Twils
Twils is een tijdloze semi-transparante stof met een linnen optiek. De stof is echter geweven met een 100% polyester FR garen. 

Meer informatie:
Holland Haag
Coenecoop 801
2741 PW Waddinxveen
info@hollandhaag.nl
www.hollandhaag.nl

Publicatiedatum: