Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Volledige catalogus 2019 van Svedbergs is in te zien

Badkamerspecialist lanceert nieuwe producten

Svedbergs staat al vanaf de jaren ’60 voor duurzame badkamers van hoge kwaliteit, waarbij ambachtelijke productie samengaat met design en innovatie. Bij het ontwerpen van de nieuwe producten voor 2019 heeft het bedrijf zich laten inspireren door de natuur. Zo heeft de populaire meubelserie DK, ontworpen door Morten Voss en Stinne Knudsen, een heel nieuw jasje gekregen. Het nieuwe DK Nord wordt gekenmerkt door strakke vormen en een design dat door het gebruik van hout een eerbetoon aan de Scandinavische natuur is.

Naast meubilair heeft Svedbergs in 2019 ook nieuwe douchewanden en badkuipen. Voor de badkuipen zijn diverse materialen gebruikt, die gekozen zijn vanwege hun specifieke eigenschappen. Zo is de Reyk gemaakt van gietmarmer, dat de warmte goed vasthoudt, en de Savon van Solid Surface, dat zeer slijtvast en hygiënisch is.

Svedbergs is marktleider in de Scandinavische landen op het gebied van badkamermeubilair en breidt voortdurend het assortiment uit. Moederbedrijf Svedbergs i Dalstorp AB is gevestigd in Dalstorp, Zweden, waar het leeuwendeel van de productie plaatsvindt.

De catalogus 2019 is in te zien via Issuu.com

Meer informatie:
Svedbergs

Verkstadsvagen 1  
514 63 Dalstorp 
Telefoon: +46 (0) 321 53 30 00
info@svedbergs.se
www.svedbergs.com

Publicatiedatum: