Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens LivingKitchen in Keulen

Dekker Zevenhuizen verrast bezoekers met tal van noviteiten

Dekker Zevenhuizen liet op LivingKitchen in Keulen een aantal noviteiten zien. Enkele van deze producten waren de Selsiuz kokendwaterkraan designed by Gessi, TopZero spoelbakken, matte kleuren AluSplash achterwanden, vacumeermachine Quva, xxinnixx kookplaat en verlichting van Jansen & de Bont. 

Jansen & de Bont verlichting: geraffineerd design
Een functionele oplossing voor verlichting in de hele keuken, daarvoor werkt Dekker Zevenhuizen samen met Jansen & de Bont. Dit bedrijf creƫert lichtobjecten en biedt een totaalpakket van producten die stuk voor stuk opvallen door hun design. De Shelf en de Wall zijn geschikt voor bevestiging op een muur of op een achterwand, de pendant voor boven de eetkamertafel of bar. De verlichting is bedienbaar met handgebaren, voorzien van energiezuinige ledverlichting. De lichtkleur is in te stellen en alle producten zijn volledig recyclebaar.

Quva: eenvoudig vacumeren
De Quva vacumeermachine is een doordacht apparaat waarmee iedereen eenvoudig zelf verse producten kan vacumeren. De Quva zorgt ervoor dat etenswaren langer bewaard kunnen blijven en dat de kwaliteit en de smaak ervan behouden blijven. Zo wordt voedselverspilling voorkomen, en geld bespaard.

De Quva wordt geleverd met bewaardozen, zakken en wijnstop. Met de bewaardozen blijven de producten langer vers, en blijft de smaak behouden. De herbruikbare zakjes zijn ook geschikt voor sous-vide koken. Met de speciale wijnstop kan een geopende fles langer bewaard worden. De Quva wordt onder het keukenblad gemonteerd en neemt daardoor nauwelijks plek in op het keukenblad. Door een vlakinbouw methode is het ook strak afgewerkt in het blad.

Xxinixx onderbouw inductiekookplaat
Spraakmakend op de stand in LivingKitchen was de onzichtbare kookplaat. Een inductiekookplaat met vijf zones die onder een blad van zes mm Evora Ceramics wordt gemonteerd.
Later dit jaar komt Dekker met meer informatie over de verdere ontwikkeling van deze innovatieve inductiekookplaat.

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang, naar eigen zeggen, toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Inmiddels is ruim 30% van alle keukens die jaarlijks verkocht worden, voorzien van de producten van Dekker. Daarnaast levert Dekker aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten (hotels, kantines, ziekenhuizen, enz.). 

Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
Tel: 0180 - 637 637 
info@dznet.nl   
www.dekkerzevenhuizen.nl
www.jansendebont.nl

Publicatiedatum: