Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pawel Malek van Eho Muteboards:

"We wilden een product maken dat de zintuigen beïnvloedt"

Eho Muteboards is gevestigd in het Poolse Krakau en specialist in akoestische panelen van hout. Deze zijn ontstaan ​​uit de behoefte aan rust in een kantoorruimte.
Pawel Malek van Eho Muteboards: "Het product is geboren uit noodzaak. Met ons bedrijf DeDe Furniture hadden we een comfortabel en opvallend kantoor, waar het tegelijkertijd niet fijn werken was door geluid en nagalm. We zijn op zoek gegaan naar een idee voor een akoestisch paneel dat rust creëert in ruimten. Zo werd een paneel geboren, dat volledig van natuurlijk hout is gemaakt."



"Belangrijk is dat we ons machinepark hebben gebruikt voor productie, waardoor het concept effectief is; in economisch en ecologisch opzicht. We werden gesteund door studio To Do. De oprichters Katarzyna Jakubowska en Tomasz Orzechowski, wonnen de Red Dot Award (2013) en iF Design Award (2014). Samen wilden we de essentie van het probleem grondig analyseren en een product maken dat de zintuigen beïnvloedt. Ontwerpers in samenwerking met wetenschappers van AGH hebben een concept ontwikkeld en voorbereid op productie in de vorm van een systeem van decoratieve akoestische panelen."

De 3D-structuur draagt ​​bij tot een multisensorische ontvangst (gehoor, aanraking, zicht) en eenvoudige montage. Het is mogelijk om de panelen in verschillende richtingen te draaien. De producten zijn verkrijgbaar in vier kleuren. 

Meer informatie:
EHO Muteboards
office@ehomuteboards.com
www.ehomuteboards.com