Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van Opdorp Glasspecials neemt glasmeubelmerken over

Doorstart voor labels Joshh& en Helderr

De labels Joshh& en Helderr, vallend onder Zuid Nederlandse Verlichtingsindustrie (ZVI BV) dat ruim een maand geleden (op 18 december 2018) failliet werd verklaard, zijn overgenomen door Van Opdorp Glasspecials. Het Bossche bedrijf heeft het overgrote deel van de activiteiten overgenomen met als hoofddoel het doorzetten van het merk en de activiteiten van moederbedrijf Joshh& en Helderr. Dankzij de overname zal de dienstverlening aan de bestaande en nieuwe klanten van Joshh& en Helderr grotendeels gecontinueerd blijven, laat een woordvoerder weten.

Van Opdorp Glasspecials wordt geleid door glazenier Joost van Opdorp. Hij is de derde generatie binnen dit familiebedrijf en leidt meerdere glasbedrijven. Glas is hem letterlijk met de paplepel ingegeven. Hij leidt vol trots en passie - samen met zijn team - ook de bedrijven Glasservice Noord en Van Opdorp Glas.
Van Opdorp Glasspecials staat voor specials, iets anders dan anders, een uniek object en met passie designmeubelen ontwerpen en produceren. Joshh& en Helderr passen daar perfect in en zullen vol energie en met nieuwe ideeën weer actief worden op de markt.
Joost van Opdorp: “Al enige tijd zijn we bezig om onze werkzaamheden nog verder te professionaliseren en uit te breiden. De overname van Joshh& en Helderr is daar een mooie uitbreiding op. Daarbij zien we ook goede kansen voor synergie. Zo kunnen we op termijn al het glas binnen een huis of project leveren. Van ramen, beloopbaar glas, spiegels, hardglazen deuren en douchewand tot aan glazen designmeubelen."

 


Ook de klanten van Joshh& en Helderr zullen vertrouwde namen en gezichten blijven zien. Sandra Gelderland, voormalig eigenaar, is reeds aan de slag bij Van Opdorp Glasspecials. Op dit moment lopen er nog gesprekken met andere medewerkers van ZVI om ook in dienst te treden van Van Opdorp Glasspecials.
Sandra Gelderland: ”Helaas hebben we een aantal hele zware jaren achter de rug bij ZVI. Het laatste jaar heeft ons helaas genekt door de zeven warme maanden waardoor de bezoeken aan onze dealers ver achter bleef. Ook bleef de omzet in het buitenland ver achter, waardoor we helaas failliet zijn gegaan. We zijn echter blij dat we samen met Joost een doorstart van onze labels kunnen bewerkstelligen. Als echte glasspecialist, zal Joost ook zeker zijn stempel kunnen drukken op de collecties.”

Helderr is een glasmeubelmerk voor het middensegment, met een mooie kleurrijke collectie. De uitgebreide collectie zal gemoderniseerd worden, zodat er nog sneller op de actualiteit gereageerd kan worden.

Joshh& is een designglasmeubelmerk waar opkomende en reeds gevestigde ontwerpers hun stempel op de glazen collectie mogen drukken. Een collectie in het hogere segment met uitsluitend bijzondere producten, uit naam van de ontwerpers.

Meer informatie:
Van Opdorp Glas Specials
Spanjaardwaard 43
Bedrijventerrein Empel-Maasakkers
5236 XR ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073 – 641 74 39
info@vanopdorpglasspecials.nl
www.vanopdorpglasspecials.nl

info@helderr.com
www.helderr.com

post@joshh-and.nl
www.joshh-and.nl