Nog tot en met woensdag 17 april

ISH noviteitenshow: 15e editie groter van opzet

De ISH Noviteitenshow 2019 is in volle gang. Dé vakbeurs voor de sanitairbranche vindt dit jaar – wederom - plaats in ‘De Beursfabriek’ in Nieuwegein, die gisteren van start is gegaan en duurt tot en met woensdag 17 april.

Geschiedenis
Dit jaar wordt voor de 15e keer de ISH Noviteitenshow gehouden. Al sinds 1989 nemen toonaangevende fabrikanten deel aan deze showroombeurs een aantal weken na de grote internationale vakbeurs ISH in Frankfurt. De ISH Noviteitenshow stelt alle sanitaire showrooms (retail, groothandel en installateurs met showroom), ontwerpers en architecten in Nederland in staat om volledig op de hoogte gebracht te worden van de noviteiten van de A-merk sanitair fabrikanten. De ISH Noviteitenshow is georganiseerd door Stichting Badkamer Promotie.

Er was grote belangstelling voor deelname, wat geresulteerd heeft in een aantal nieuwe, mooie merken die aan de deelnemerslijst 2019 toegevoegd zijn. Hierdoor heeft de ISH Noviteitenshow wederom een volledig gevulde beurshal en een gevarieerd aanbod voor de bezoekers. 

Openingstijden
Locatie: De Beursfabriek, Symfonielaan 1, Nieuwegein 
Dinsdag 16 en woensdag 17 april van 14:00 – 22:00 uur

www.ishnoviteitenshow.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.