Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Objectflor lanceert nieuwe collectie:

Expona Design geeft ontwerper vrijheid

Objectflor lanceert de nieuwe Expona Design collectie. Een technisch geavanceerde vinylvloer die de ontwerper de vrijheid geeft om designs, formaten en materialen met elkaar te combineren. 42 designs met frisse, vernieuwende hout-, steen- en metaallooks in 12 verschillende oppervlaktestructuren. Verkrijgbaar als planken, maar ook in groot formaat en asymmetrische tegels en te mixen met tapijtplanken en schoonloopstroken. Kortom, vloeren waarmee een eigen sfeer gecreëerd kan worden en die de identiteit van een organisatie kunnen weerspiegelen.

Expona Design Brave: 9126 Coral Medley.

Vrijheid in design; van expressief hout tot aluminiumplaat
De nieuwe collectie biedt ontwerpers creatieve nieuwigheden met de uitstraling van uitgesproken materialen. De collectie biedt expressieve houtinterpretaties met namen als Rustic Spiced, Salvaged Pier en Whiskey Barrel Timber. Dit geeft een levendig spel van kleuren met tekenen van gebruik. We zien ook betontegels met ornamenten en minimalistische steenontwerpen in groot formaat terug in de collectie.

De aluminium plaatoptiek, kenmerkend voor Expona design, geeft stedelijke industriële stijl aan winkels, hotels en kantoren. Zo wordt de krachtige uitstraling van metaal gecombineerd met een aangename akoestiek. Er zijn 42 designs verkrijgbaar in acht designwerelden; elk met een eigen stijl en toepassingsgebied.

Expona Design Expressive: 7104 Rustic Spiced Timber.

Vrijheid in vorm; zowel tegels als planken
De natuur staat voor vrijheid met een brede horizon. Dit heeft objectflor doorgetrokken in de maatvoering. Er zijn 12 verschillende formaten, ontwikkeld in zowel tegel als plankformaat. De formaten kunnen optimaal afgestemd worden op het decor dat de klant voor ogen heeft. De speciale patronen in de ontwerpen bieden de mogelijkheid om ruimtelijke afbeeldingen te maken of ruimtes in te kaderen.  


Expona Design Iconic; 7104 Cobble Stone

Vrijheid in gebruik en toepassing
De natuur is het voorbeeld van objectflor en tegelijkertijd weet men dat natuurlijke grondstoffen uitgeput kunnen raken. De Expona Design collectie evenaart hierdoor de natuurlijke uitstraling van de nagebootste materialen en voegt daar de positieve producteigenschappen van vinyl aan toe. De vinylvloeren zien eruit alsof ze door het leven zijn getekend, maar zijn zwaarder belastbaar en onderhoudsvriendelijk, daarbij voelen ze warm aan en zijn stil. De vloeren zijn drukbestendig en hebben een toplaag van 0,7 mm. ''Daarmee scoren ze hoog op het aspect duurzaamheid en dragen ze bij aan een gezond leven door het gebruik van emissiearme ingrediënten.''

Volledig portfolio in eigen beheer
Met de introductie van Expona Design heeft objectflor de coördinatie en verkoop voor Nederland in 2019 weer in de eigen organisatie ondergebracht. Hiermee is het volledige portfolio van Expona in de Benelux via de buitendienst van objectflor beschikbaar en is de exclusieve samenwerking voor Expona Design met Leoxx vervallen.

Meer informatie:
objectflor
Contactpersoon Maarten Emck
Tel: 088 444 01 31
info@objectflor.nl
www.objectflor.de