Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Innovatieve lamp wint onderscheiding

'Verlichtingstechnologie bevordert groei bij planten en is een functionele lichtbron'

De door Artemide en de Bjarke Ingles Group (BIG) ontwikkelde Gople-lamp heeft een onderscheiding gekregen. De Gople is de winnaar in de zogeheten Life-Enhancer of the year-categorie bij de 2019 Wallpaper Design Awards.

De Gople-lamp maakt gebruik van verlichtingstechnologie die de groei bij planten bevordert en tegelijkertijd een functionele lichtbron is. De lamp is gebaseerd op het RWB (rood-wit-blauw)-systeem, dat door Artemide werd gepatenteerd in 2011. Het systeem vervangt de standaardcombinatie rood-groen-blauw. Het innovatieve systeem heeft een gezonde werking op zowel mensen als planten.

De minimale vormgeving van de Gople benadrukt het materiaal dat is gebruikt. De lamp is vervaardigd van wit kristal door middel van een traditionele Venetiaanse techniek. De lichtbron is verkrijgbaar in zowel een doorzichtige zilveren als een bronzen afwerking. Verder heeft de lamp zowel een meer traditionele versie die verschillende lichtsterktes geeft als de innovatieve RWB-versie die met kleurencombinaties verschillende soorten sfeerverlichting kan creƫren.

Meer informatie:
Artemide
www.artemide.com 

Publicatiedatum: