Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Presentatie op Maison&Objet Paris

Wabi-sabi bij The Silk Road Collection

'Understated elegance' en 'beautiful imperfection' zijn de woorden die The Silk Road Collection het beste omschrijven. "Onze collectie van unieke Aziatische decoraties, potten en objets d'art is wereldwijd gekend om de subtiele elegante uitstraling die zij toevoegen aan moderne interieurs en exterieurs. Al vijftien jaar reizen wij Aziƫ af, zoekende naar nieuwe inspiratie in oude tradities en die unieke, decoratieve voorwerpen met een je-ne-sais-quoi", laat woordvoerder Tom Keysers van SERES-collectie weten.

"Steeds laten wij ons inspireren door tradities van andere culturen, maar ook door moderne architectuur en presentatie. De kracht van onze collectie zit dan ook zeker in de combinatie van antieke voorwerpen met modern design." 

"Op Maison et Objet 2019 stellen wij onze nieuwste collectie antieke decoraties en potten uit China en Japan voor. Deze collectie is gebaseerd op de oude Japanse filosofie van 'wabi-sabi' waar schoonheid wordt gedefineerd door de imperfectie van de natuur, leven en tijd. Een barst, een reparatie, verweerd materiaal; al deze imperfecties dragen bij tot de schoonheid en uitstraling van een voorwerp. Onze filosofie is dat deze collectie leven kan geven in een modern interieur!" 

Meer informatie:
SERES-collectie
Boterlaarbaan 20
2970 Schilde (Antwerpen), BelgiĆ« 
+32 (0) 496 107 647 
info@serescollection.com
www.serescollection.com

Publicatiedatum: