Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mirabel Slabbinck presenteert haar poëtische 2019 collectie “Two make one”

"Two make one" is de rode draad in de 2019-collectie van Mirabel Slabbinck. "De kracht die mensen - gelijkend of tegengesteld aan elkaar - kunnen hebben en uitstralen, hun complementariteit, de warmte en genegenheid die ze samen ontwikkelen. Twee gelijke of twee verschillende dingen die één geheel vormen, die samen sterker zijn, stuk voor stuk boeiende concepten die inspiratie gaven aan designster Mirabel Slabbinck. Deze nieuwe collectie nodigt uit om op de meest esthetische en aangenaamste manier van bed-, bad- en tafellinnen te genieten", meldt het bedrijf in een persbericht.

"Symmetrie met Rybina (‘visgraat’ in het wit-russisch). Binnen deze collectie wordt een gestileerde visgraat als motief in de verschillende artikelen verwerkt. De perfect symmetrische helften vormen een strak en speelse tekening die zorgen voor tijdloze elegantie. Het exclusief
detail aan dit model is dat de visgraat tekening op de volant verdeeld is over de voorkant en de achterkant van de volant. Elke kant vormt een eigen dessin, samen vormen ze een visgraat. Zo ontstaat een speels effect wanneer de volant golft."

"Perfect imperfect met Panta. Het meest eigenzinnige en uitdagende model uit de 2019 collectie. De klassieke rechte volant werd vervangen door een schuine variant. Zo krijg je het idee dat het
om een omgeslagen laken gaat wat voor een uitnodigend effect zorgt. Je krijgt echt zin om tussen de lakens te kruipen en te zijn wie je bent wars van alle regels en verplichtingen."

"Zwart-wit dans met Marilo. Deze collectie slaagt erin om het grillige en elegante lijnenspel en de unieke kleurencombinaties van marmer door te vertalen tot in de slaapkamer. Deze uitgesproken en (natuurlijke?) collectie versterkt het karakter van elk interieur."

"2-in-1 met Bendera. Authentieke modellen voor de liefhebbers van de echte linnen look. Deze karaktervolle collectie wordt gemaakt van een in België geweven en afgewerkte linnen stof. Deze dikke 100% Belgische stof is dubbelzijdig, aan de ene kant komt het donkerste kleur tot zijn recht, de andere zijde laat het bleekste kleur schitteren. Een ideaal duo voor wie van afwisseling houdt. Kan enkel gebruikt worden voor tafellinnen."

"Yin en yang met Velika. Het symmetrische en vloeiende lijnenspel van ijzeren hekken vormt het basisidee van dit model en creëert een heerlijk yin en yang gevoel. Het lijnenspel loopt zowel op de voor- als de achterkant van de volant door wat het tot een mooi en rustgevend geheel maakt."

"In het oneindige met Bodi. Deze nieuwkomer in de badlinnen collectie is een tijdloze klassieker voor badkamer, boot, zwembad of strand… Door de afwerking met luxueus geribd lint ontstaat een mooi grafisch lijnen- en kleurenspel tussen het opgestikte lint en de heerlijk zachte badstof." 

Meer informatie:
KUNSTATELIERS SLABBINCK NV
L. Bauwensstraat 18
8200 Brugge - Sint-Andries
+32 50 455177
shc@slabbinck.be
www.shc.be/nl

Publicatiedatum: