Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

IMM Cologne trekt ruim 150.000 bezoekers uit 145 landen

Afgelopen zondag 20 januari werden de deuren van het imposante beursgebouw gesloten voor het grote publiek. De IMM Cologne, die van 14 tot en met 20 januari plaats vond, is weer beĆ«indigd. Meer dan 1250 exposanten poseerden hun (nieuwste) collecties voor het grote publiek. Meer dan 150.000 bezoekers uit 145 landen bezochten de internationale interieurvakbeurs. Het bezoekersaantal is daarmee min of meer gelijk gebleven ten opzichte van een jaar geleden. De beurs had een omvang van liefst 240.800 m2. Ook LivingKitchen behoorde tot de beurs, waar tal van exposanten de innovaties exposeerden met betrekking tot de keuken. 

Wij, Leo en Marie-Elise, spraken veel exposanten en maakten uiteraard weer een mooie fotoreportage van de (meeste) Belgische en Nederlandse standhouders. Er kwamen vrijwel alleen positieve reacties vanuit de bezoekers en standhouders, die alle terugkijken op een geslaagde beurs. 

Bekijk hier de fotoreportage.