Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'De lelijkste badkamer ooit'

Via een enquête van de in badkamers gespecialiseerde online retailer Victorian Plumbing is de lelijkste badkamer van het Verenigd Koninkrijk gevonden. De dubieuze eer gaat naar de 42-jarige Sarah Smith, een inwoonster van Norwich die in het bezit is van een bruin exemplaar.

Uit een lijst aan inzendingen werden vier slecht ontworpen badkamers geselecteerd. De ontwerper en TV-persoonlijkheid Laurence Llewelyn-Bowen ging vervolgens langs bij deze badkamers, waarna het publiek zijn stem uit mocht brengen.

De badkamer van Smith heeft een bruin uiterlijk en is voorzien van bloementegels van de vloer tot aan het plafond. Volgens Smith is de badkamer erg donker en is het geen ontspannende omgeving om een bad in te nemen. Ondanks dat schaamt ze zich niet voor de badkamer. “Ooit was iemand trots op deze badkamer, omdat deze vandaag de dag net zo goed is als in de tijd dat deze werd ingericht.“

Als prijs krijgt de badkamer van Sarah Smith een opknapbeurt van Victoria Plumbing. “Onze zoektocht naar de slechtste badkamer van het land had te maken met een simpele boodschap: dat mensen geen genoegen moeten nemen met een slecht ontwerp,” zegt Joe Pascoe van Victorian Plumbing.

Bron: KBBDaily.com