Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Familiebedrijf breidt haar assortiment duurzame meubelen uit

Wandpanelen vervaardigd uit stukjes olijfhout

Familiebedrijf Iqonya breidt haar assortiment duurzame meubelen uit met exclusieve, handgemaakte wandpanelen van olijfhout. De houten wandbekleding zorgt voor een betere akoestiek in ruimtes. Alle houtstrips zijn met de hand vervaardigd uit kleine stukjes olijfhout uit Turkije waardoor elk paneel uniek is. Het hout van de wandpanelen is afkomstig van duurzaam verkregen hout. De 3D wandpanelen zijn dus ecologisch verantwoord.

Zekaye Balci is de drijvende kracht achter iQonya: "We werken met vier soorten hout: olijfboom, jeneverbesboom, eucalyptus en cederboom. We hebben dus ook vier soorten kleur. We maken daarom dus alleen gebruik van duurzaam verkregen hout, de boomstammen die wij gebruiken waren al gekapt om de bossen uit te dunnen. Het proces is volledig ambachtelijk, met de hand geproduceerd." 

iQonya is importeur en producent van meubels van de volgende houtsoorten: jeneverbes-, eucalyptus-, ceder- en olijfhout. Alle meubels worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in Turkije en vervolgens geƫxporteerd naar Nederland.

Meer informatie:
iQonya natural interiors
info@iqonya.nl
www.iqonya.nl