Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens IMM in Keulen

Auping demonstreert nieuwste Smart Bedroom

Koninklijke Auping presenteert dit jaar de Smart Bedroom tijdens IMM in Keulen. De bedden- en matrassenfabrikant uit Deventer laat tijdens de beurs zien dat zij continu oplossingen ontwikkelen voor een goede nachtrust. Daarnaast komt het groene DNA van Auping uitgebreid terug in diverse duurzame slaapoplossingen. De internationale interieurbeurs IMM toont van 14 tot en met 20 januari 2019 de nieuwste trends op het gebied van meubel- en interieurdesign.

Auping Smart Bedroom Experience
In de Smart Bedroom (hal 9.1) demonstreert Auping tijdens IMM de nieuwste technologische ontwikkelingen waarmee ochtend- en avondrituelen in de slaapkamer worden geautomatiseerd. 

Daarnaast is Auping aanwezig bij Smart Home (hal 4.1). Een huis dat voorzien is van de nieuwste ontwikkelingen van merken zoals Tesla, Nolte en Philips, waarbij Auping de slaapkamer heeft ingericht en voorzien heeft van sleep tech. Auping laat zien dat de slimme slaapkamer bijdraagt aan optimale nachtrust en een energieke start van de dag.

Circulaire economie
''Auping gelooft in de kracht van een circulaire economie. Een economie waarbij afval is geminimaliseerd en producten en grondstoffen zo vaak mogelijk worden hergebruikt.'' Als familiebedrijf in Deventer werkt Koninklijke Auping al ruim 130 jaar aan de beste manieren om mensen goed te laten slapen.Vanuit die ambitie innoveert Auping en streeft het bedrijf ernaar om haar bedrijfsprocessen, producten en diensten circulair in te richten. Zo presenteert Auping tijdens IMM de eerste circulaire matras Auping Revive.

Auping Matrasadvies in 3 stappen
Het Auping Matrasadvies bepaalt in drie stappen de keuze voor de juiste matras met behulp van de Auping Support Scan en Auping adviseurs, gecertificeerd door Fysius Rugexperts. Ga tijdens IMM liggen op het innovatieve meetmatras. De scan berekent door middel van sensoren in de meetmatras op objectieve wijze welke matras het meest geschikt is. Een scherm toont de afdruk van het lichaam, zodat de Auping adviseur weet welke ondersteuning het lichaam nodig heeft.

Design
Ook de Auping designklassiekers komen naar IMM, waaronder de Auronde, gemaakt van hout met kenmerkende aluminium details. De eerste Auronde werd in 1973 ontworpen door Frans de la Haye. Toen een revolutionair ontwerp door de ronde vormen en felle kleuren. Nu opnieuw revolutionair: door de details naar ieders smaak aan te passen, krijgt het vertrouwde ontwerp van toen, de look van nu. Bekijk de Auronde en andere designklassiekers - zoals de Criade Boxspring en de 100% recyclebare Auping Essential - tijdens IMM 2019.

Auping is de bezoeken in Hal 9, Stand A022

Meer informatie:
Auping
www.auping.com

Publicatiedatum: