Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van net geïntroduceerde bankencollectie

Nieuwe opstellingen tentoongesteld op IMM

Artifort onthult nieuwe opstellingen van de pas geïntroduceerde Figura bankencollectie tijdens meubelbeurs IMM 2019, die vandaag plaatsvindt tot en met 20 januari in Keulen. In zes verschillende inspiratie zones presenteert het meubelbedrijf haar noviteiten, gecombineerd met échte klassiekers van de hand van ontwerpers Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI. De show van Artifort onderstreept haar expertise in het creëren van opvallende, multifunctionele en comfortabele designs.  

Artifort presenteert tijdens de IMM net geïntroduceerde Figura in twee verrassende opstellingen. Het multifunctionele systeem van Figura kan eindeloos worden aangepast, waardoor de bank geschikt is voor elk interieur. Naast de 2, 2.5, 3 of 3,5-zits bank biedt Figura uitgebreide mogelijkheden voor personalisatie, zoals bijvoorbeeld chaise longue- en dormeuse opties en hoge armleuningen of juist lage. De keuze voor een houten zijtafeltje, elektrificatie en de keuze uit twee zithoogtes. Figura kan gestoffeerd worden in een scala aan stoffen en leer. De prachtige gegoten aluminium poten kunnen gecoat worden in elke gewenste Artifort structuur poedercoat kleur. 

Bij het ontwerpen van Figura streefde ontwerper Khodi Feiz ernaar het soort bank te creëren die na een lange dag maximale beloning biedt. Figura is uiterst comfortabel en past zowel in moderne als klassieke interieurs. Met zijn zachte, vloeiende lijnen is Figura buitengewoon sierlijk.

Sinds 1890 produceert Artifort onderscheidende, comfortabele en functionele meubels. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang le, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde topdesigners zoals Ilse Crawford, Khodi Feiz, Patrick Norguet en Luca Nichetto zetten het Artifort-DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en high-tech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

Artifort is te bezoeken in Hal 3.2, Stand F011.

Meer informatie:
Artifort
Tel: +31 73 658 00 45
marketing@artifort.com 
www.artifort.com

Publicatiedatum: