Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens LivingKitchen 2019

Bora presenteert productinnovaties

Vandaag, 14 januari, is de IMM en Living Kitchen van start gegaan in Keulen, Duitsland. Ook Bora presenteert hier haar nieuwe productlijnen: Bora Pure en Bora Classic 2.0.

Bora Pure is een innovatief compact systeem met inductiekookveld. ''Het is een instapmodel dat zich beperkt tot de essentie en het is bedoeld voor wie wil kennismaken met de wereld van Bora. De eigenschappen van Bora-producten zijn uiteraard ook in deze productlijn aanwezig, maar het design is naar een hoger niveau getild.''

Bora Pure heeft als blikvanger een opvallend designelement: de instroomsproeiers zijn verkrijgbaar in zes kleuren, ''zo kan de klant zelf creatief uit de hoek komen.'' De vlak ingewerkte eyecatcher in het midden maakt het mogelijk om individuele accenten in de keukenomgeving aan te brengen. 

De Bora Pure

Het innovatieve bedieningsconcept met de verticale slider's Control' overtuigt door zijn ergonomische vormgeving en functies: alle belangrijke functies en ook het akoestisch en visueel retoursignaal zijn intuïtief en snel te bedienen. Een druk op de knop volstaat. En wat echt kinderspel is, is het vervangen van het filter: in enkele seconden en met slechts een paar handelingen is het filter verwijderd.

De Duitse Raad voor Design heeft Bora Pure al bekroond met de Iconic Award 2019, maar het product is pas vanaf mei 2019 verkrijgbaar in volgende kleuren: All Black (basisvariant), roze-goud, oranje, rood, jade en blauw.

De Bora Classic 2.0

Ook het nieuwe Bora Classic 2.0 kan met zijn modulair, vlak ingewerkt systeem met een puristische look worden beschouwd als een mijlpaal in de Bora-geschiedenis. 

''Het vermogen van de afzuiging laat zich automatisch regelen naargelang het kookgedrag: de ventilatoren hoeven dus niet manueel te worden bijgesteld. Een ware innovatie is echter ook de centrale bedieningseenheid van het modulaire kookveldafzuigsysteem. De nieuwe verticale slider 'sControl+' met zijn geslepen vorm is een tastbaar element dat opvalt en het zorgt voor een zeer nauwkeurige en intuïtieve bediening.'' Het pikzwarte bedieningspaneel ('Black Vision'-technologie) is in de standby-stand zo goed als onzichtbaar maar bevindt zich centraal, onder de afzuiging. De kookplaten zijn bijzonder groot geschapen: er passen vier 24 cm grote kookpannen tegelijkertijd op het kookveld. 

Ook Bora Classic 2.0 is door de Duitse Raad voor Design bekroond met een Iconic Award 2019. Dit model is verkrijgbaar vanaf maart 2019.

Tijdens de LivingKitchen, die van 14 tot en met 20 januari plaatsvindt, kunnen de bezoekers kennismaken met deze productinnovaties en ze uittesten. Bora is te vinden in Hal 4.2, stand C049.

Meer informatie:
Bora
+49 (0)89 75 999 05- 11
www.bora.com

Publicatiedatum: