Integratie van zuig- en filtratiefuncties in één oplossing

Falmec komt met nieuwe afzuigkap

De nieuwe Vega filter-plafondkap, ontworpen door Emo Design, verrijkt de Falmec Circle. Tech-collectie. De door het merk gepatenteerde Circle. Tech-technologie integreert de zuig- en filtratiefuncties in één oplossing, voor maximale efficiëntie en met minimale afmetingen. Bovendien maakt de horizontale uitbreiding van de cirkelvormige filterinrichting het mogelijk dat de uitlaatlucht, door een filterlichaam dat de motor omringt, zich homogeen en gelijkmatig verspreidt, waardoor turbulentie wordt verminderd met een daaruit voortvloeiende afname van het geluid.

Vega is samengesteld uit symmetrische segmenten die een verticaal grafisch detail volgen aan de vier zijden van de externe perimeter, waardoor een harmonieus effect tussen de componenten ontstaat.
Het filterapparaat, volledig geïntegreerd in de kap, blijft verborgen en garandeert minimale esthetiek en gemakkelijke toegang voor het vervangen van de Carbon.Zeo-filters vanaf de onderkant. De afzuigkap is beschikbaar in witte, zwarte of roestvrij stalen afwerkingen.

De geometrie is verrijkt met een perimeterextractie door een groot paneel van gehard glas, gelijkmatig verlicht over het gehele oppervlak, wat een uitstekende effectiviteit bij het verlichten van het werkoppervlak en een aangenaam schilderachtig effect garandeert. De afzuigkap is ook uitgerust met de Falmec Dynamic LED Light-technologie, die het mogelijk maakt om te variëren met de lichttint.

Meer informatie:
Falmec
www.falmec.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven