Na Flinders en Bailey, ook samenwerking met TU

Lightswing gaat de zakelijke markt op

De Lightswing, een Nederlandse uitvinding waarmee je snel en gemakkelijk hanglampen kunt verplaatsen, heeft een uitstekend jaar achter de rug. 2019 wordt hoogstwaarschijnlijk nog beter, want het verlichtingsproduct, dat uit de koker komt van Illumade, een bedrijf dat innovatieve producten ontwikkelt voor de thuisomgeving, gaat de zakelijke markt op.

In 2018 namen Flinders en Bailey de Lightswing op in hun assortiment en gooide het hoge ogen op de VT-Wonenbeurs. Intussen is het nieuwe jaar nauwelijks van start gegaan of Illumade heeft alweer goed nieuws te melden. Vanaf heden is de Lightswing ook verkrijgbaar bij de Technische Unie (TU), een elektronische groothandel. "En dat biedt kansen", laat een woordvoerder weten. "Niet alleen voor ons, maar voor heel installerend Nederland."

"De Lightswing is het slimme ophangsysteem waarmee je gemakkelijk je hanglamp kunt verplaatsen. Met de schuif- en draaiarm kun je werkelijk alle kanten op. Wel 80 cm in beide richtingen en 360 graden rond. Het enige dat je hoeft te doen, is je hanglamp monteren aan de Lightswing. Niet alleen handig wanneer je de eettafel een kwartslag wilt draaien. Maar ook bij meer complexe veranderingen als een verhuizing of verbouwing."

"Monteurs, bouwbedrijven, elektriciens, we spreken ze regelmatig. En vaak horen we dezelfde verhalen. Mensen willen hun lichtpunt verplaatsen omdat ze hun interieur willen herinrichten. Maar dit blijkt lastiger dan gedacht. Ze halen een specialist erbij, maar ook voor hen blijkt deze ingreep vaak een lastige klus. Gekunstelde oplossingen als in het plafond frezen; het is een tijdrovend karwei. We zien daarom dat ook voor veel vakmannen de Lightswing uitkomst biedt", aldus de zegsman van Illumade.

"Vaak gaan mensen pas aandacht aan hun lichtplan besteden wanneer alles al is ingericht", weet zelfstandig elektromonteur Thomas Dijkstra. "Dat is zonde, want meestal is het dan al te laat voor aanpassingen. Daarom introduceer ik bij veel van mijn klanten de Lightswing. Hierdoor kan ik negen van de tien keer tegemoetkomen aan hun lichtplan zonder daarbij eerst het hele plafond te molesteren. Echt een ingenieus systeem", vindt hij.

"Of we wilden samenwerken met de Technische Unie? Daar hoefden we niet lang over na te denken. De TU levert namelijk aan heel installerend Nederland. Een grote speler met maar liefst 37 vestigingen. Met dit bedrijf als partner kunnen we nog meer bouwbedrijven en vakmannen als Thomas Dijkstra kennis laten maken met de Lightswing."Meer informatie:
Illumade BV
Emmakade 59
8921 AG Leeuwarden
Tel. +31 854019637
contact@lightswing.nl
www.lightswing.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven