'Naadloze overgang tussen binnen- en buitenkant'

Introductie Sky-Frame Plain tijdens vakbeurs BAU

BAU, een toonaangevende vakbeurs voor architectuur, materialen en systemen, wordt om de twee jaar gehouden. Het stelt normen en is een belangrijke ontmoetingsplaats voor de industrie. Planners, architecten, handelaars, retailers van bouwmaterialen en investeerders: iedereen vindt er wel nuttige ideeën en nieuwe, praktische tips.

Ook Sky-Frame is als exposant aanwezig op deze vakbeurs. Het van oorsprong Zwitserse bedrijf is, naar eigen zeggen, wereldleider op het gebied van schuifraamsystemen. De ontwikkelings- en productieactiviteiten vinden plaats in Zwitserland. Tijdens vakbeurs BAU wordt een nieuw product gepresenteerd aan het grote publiek, namelijk de Sky-Frame Plain. Wat de Sky-Frame Plain zo bijzonder maakt, is de naadloze overgang tussen de binnen- en de buitenkant die volledig gelijk ligt met de vloer. De schuifdeur glijdt op een vloervolgend spoor van slechts 10 mm breed en de ruimte tussen de smalle sporen is bedekt met hetzelfde vloermateriaal als het interieur van de kamer, waardoor een soepele overgang tussen binnen en buiten wordt bevorderd. 

BAU communiceert de toekomst van bouwen met de nadruk op de praktijk. Planners ervaren hier de nieuwste ideeën, technologieën en materialen. De vakbeurs stelt normen als het gaat om zowel kwaliteit als kwantiteit: meer dan 2100 exposanten uit 45 landen en meer dan 250.000 bezoekers zorgen vast weer voor veel drukte op 200.000 m² aan ruimte in 17 beurshallen.  

Sky-Frame is te bezoeken op stand 319 in Hal C3. BAU vindt plaats van 14 tot en met 19 januari in München, Duitsland. 

Meer informatie:
Sky-Frame
Kanaal Business and Design Park Stokerijstraat 29D31
2110 Wijnegem, Antwerpen.
info@sky-frame.ch 
www.sky-frame.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven