Nico Tijsen, directeur van Rivièra Maison:

'4000 behangboeken verkocht in 2,5 dag'

De nieuwe behanglijn van Rivièra Maison wordt momenteel succesvol geïntroduceerd tijdens de Heimtextil in Frankfurt. De collectie is geproduceerd door vakmensen in Nederland.

Rechts Nico Tijsen met klant Dhr. Zalfrid.

Nico Tijsen, directeur van het interieurlabel: ''Inspiratie uit deze verzameling zijn de momenten die ik verzamel tijdens mijn reizen. Zoals vleugjes New York en prachtige bloemen uit de tuin van mijn ouders. Dit is nu het tweede behangboek. Met het eerste boek, dat enorm succesvol was en tweederde van de wereld beslaat, was iedereen enthousiast over de nieuwe collectie geproduceerd door BN Walls. Groothandelaren uit China, Rusland, de VS, Scandinavië, Indonesië en vele andere landen schaffen nu al de behangboeken aan. Deze verspreiden hierna de boeken aan lokale ondernemers. Dus we kunnen zeggen dat dit geweldig is. Na mijn presentatie heb ik nog een leuke workshop gedaan met de ondernemers uit verschillende landen!''

''Er zijn al 4000 boeken wereldwijd verkocht in slechts 2,5 dag", aldus Nico Tijsen.  De geschiedenis van Rivièra Maison begint al in 1948, toen Jacques en Dini Teunissen een bloemenwinkel aan de Amsterdamse Overtoom openden. Ze noemden hun winkel ‘Rivièra Bloemsierkunst' naar het noordelijke kustgebied in Italië, aan de grens met Frankrijk, beter bekend als de Bloemenrivièra. Hierna volgden vele andere filialen. Nico Tijsen maakte in 1989 zijn entree bij het bedrijf en staat nog steeds aan het roer. 

De Heimtextil beurs vindt nog plaats tot en met vrijdag 11 januari.

Meer informatie:
Rivièra Maison
contact_us@riviera-maison.nl 
Tel: 020 72 32 199
www.rivieramaison.nl 
www.bnwalls.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven