Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op de komende Maison & Objet beurs in Parijs:

Presentatie nieuwe collectie Pottery Pots

Het in Aalsmeer gevestigde bedrijf Pottery Pots presenteert op de komende Maison & Objet beurs in Parijs nieuwe collecties potten. Denk hierbij aan de nieuwe jumbo collectie genaamd ‘Urban’, moderne roestkleurige potten met een ruw karakter uit de ‘Raw collectie’ en aardse tonen in de nieuwste fiberstone collectie genaamd ‘Earth’. Daarnaast zijn er nieuwe maten toegevoegd aan de gerenommeerde ‘Refined’ collectie.

Met deze toevoeging wil het merk een breder publiek aanspreken. De lichtgewicht potten zijn geschikt voor projecten zowel binnen als buiten. Diepe warme en zachte tinten, afgeleid van de natuur vormen de basis voor de Refined collectie. Speciaal ontworpen om de sereniteit en eenvoud in het interieur terug te brengen. De matte afwerking zorgt voor een aards en puur gevoel van rust. Simpele vormen en slanke afwerkingen maken deze collectie elegant en smaakvol.

Alle producten zijn handgemaakt. De vier zachte en warme tinten, Clouded Grey, Pine Green, Canyon Orange en Natural White, waarin de collectie uitgevoerd wordt, zijn volledig geïnspireerd op de natuur. De kleur Clouded Grey geeft het frisse gevoel van de opklaring die ontstaat na een koele regenbui. De Pine Green tint brengt de rust van een uitgestrekt dennenbos. De Canyon Orange kleur weerspiegeld het warme betoverende gevoel van het rode gesteente van de Grand Canyon en de Natural White uitvoering is als de zachte crèmige wintervacht van een schaap. De collectie bestaat uit acht welbekende Pottery Pots modellen, zoals de Bucket, de Dax en de Ben, allemaal beschikbaar in meerdere maten.

Pottery Pots is een internationaal merk met Nederlandse roots. Zij ontwikkelen en verkopen hoogwaardige plantenbakken, tuinmeubilair, accessoires en aanverwante producten voor huis, tuin, kantoor en openbare ruimtes. Elk product van Pottery Pots is ontworpen vanuit een simpel maar slim perspectief. Het bedrijf gelooft in basisvormen en -modellen zonder deze als saai te zien.
Het hoofdkantoor, de showroom en het magazijn zijn gevestigd in Aalsmeer. De Noord- en Zuid-Amerikaanse markt worden bediend vanuit de showroom en het magazijn in Hamilton, New Jersey en de showroom in Atlanta, Georgia, beide in de Verenigde Staten van Amerika. Daarnaast heeft het bedrijf nog een magazijn in Vietnam.

Meer informatie:
Pottery Pots
sales@potterypots.nl
www.potterypots.com

Publicatiedatum: