Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Roestvrijstaal staat voor het bedrijf symbool voor kwaliteit

CEA Design wint twee designprijzen

CEA Design heeft twee designprijzen gewonnen: de i-NOVO Award 2018 voor het ontwerp Opus en een Iconic Award 2019 voor de innovatie van Hook.
Het is 35 jaar gelden dat CEA (Centro Energie Alternative) de badkamersector betrad als gespecialiseerd bedrijf in sanitaire producten. Nog maar tien jaar geleden koos het vol voor de designsector door de lancering van specifiek gebruik van roestvrijstaal, een materiaal dat voor het Italiaanse bedrijf symbool is geworden voor kwaliteit. 
CEA heeft een voorliefde voor innovatie en gaat voor het bieden van maatwerkoplossingen, zo bleek tijdens een bezoek aan de Biënnale Interieur waaraan het bedrijf deelnam.

De Opus is een ontwerp van Bruno Erpicum.

De Opus, die een i-NOVO Award heeft gewonnen, is een kraan, een smal model om de waterstroom te vergemakkelijken. Het object bestaat uit slechts één materiaal, roestvrij staal. 

De Hook is een ontwerp van Parisotto + Formenton e Natalino Malasorti

De Hook, die een Iconic Award 2019 heeft gewonnen, is een eigentijds ontwerp van kranen uit vroeger tijden waarvan de buizen langs de buitenkant van de muur liepen. Hook is een systeem van scharnierende en flexibele kranen die zijn ontworpen voor gebruik in verschillende omgevingen, van buiten tot in badkamers en keukens. Het bevat een steun waarop de kranen zijn gemonteerd en die  uitgerust is met allerlei accessoires. De zachte en ergonomische vorm van het handvat zorgt voor een optimaal gebruiksgemak en een aangenaam gevoel. Volledig gemaakt van roestvrijstaal. Hook is verkrijgbaar in geborsteld roestvrijstaal en in matzwarte afwerkingen.

Meer informatie
CEA Design
Via Brenta 8 
36020 Pove del Grappa 
T. +39 0424 572309 
info@ceadesign.it
www.ceadesign.it

Publicatiedatum: