Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Directeur Kohler Co, Amerikaanse keuken- en badkamerproducent:

''Eerste badkamercollectie waarvan de verlichting als een systeem samenwerkt''

Kohler Co heeft op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas zijn nieuwe Veil Lighted-badkamercollectie geïntroduceerd. Volgens het bedrijf is de collectie de eerste badkamercollectie waarvan de verlichting als een systeem samenwerkt.

De collectie van Kohler omvat onder andere een toilet, een vrijstaand bad en een verlichte spiegel. Alle onderdelen van de collectie hebben geïntegreerde verlichting, die door middel van stemactivatiesystemen als Google Assistant of Amazon Alexa kunnen worden bediend. Ook is de verlichting aan te passen met een afstandsbediening of de nieuwe Kohler Konnect-app.

Het bedrijf heeft op de beurs in Las Vegas ook zijn nieuwe Numi-toilet getoond. De Numi is volgens Kohler het meest geavanceerde toilet ooit, met een uitstekende efficiëntie in watergebruik, gepersonaliseerde schoonmaak- en droogfuncties, een verwarmde toiletbril en ingebouwde speakers.

“Technologie die verschillende apparaten met elkaar verbindt zorgt voor meer innovatie in de categorie voor slimme huishoudelijke oplossingen. Connectiviteit op zich is echter niet genoeg,” Aldus directeur Kohler. “We willen de juiste technologieën naadloos in onze ontwerpen verwerken, zodat de klant zijn badkamer precies op zichzelf af kan stemmen.”

Meer informatie:
Kohler
www.us.kohler.com/us/   

Bron: KBBdaily.com